reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, znalazłam w sieci.
Niestety nie dalam rady poprawnie wyświetlić linku do www, więc skopiujcie adres i usuńcie spacje.

www . byckobieta . pl/2,689,1,szkodliwe-wozki-dla-dzieci.html

www . swiatkonsumenta . pl/?action=shownews&category=&id=&story=2&topicid=885

wiadomosci . onet . pl/1411651,11,item.html

Mamaoli, benita, karolka fajnieże znowu jesteście z powrotem.
Catherinka, iwosz, pytia podziwiam Was za te studia, ja studiowałam do lipca i już się cieszę że mam to za sobą

Carolcia - aby z nami pisac - nicc nie musisz robić - tylko pisać :)

aby dostać dostęp do zdjęć też muszisz po prostu z nami troche pobyć - popisać.

Jejku,dziewczyny,nie jestem w stanie przeczytac wszystko co pisalyscie w ciagu tego ostatniego miesiaca,wogole sie nie moge zorientowac u ktorej co sie dzieje,tylko zrozumialam ze Mamaoli oczekuje nastepnego malucha (GRATULACJE!!!Bedzie dobrze!) a Osinka zmienila opiekunke(ale nie wiem dlaczego) Ze Jas Pytii chorowal na jakiegos wirusa :confused: Oj,nigdy nie nadrobie zaleglosci,wiec darujcie mi ;-)

benita nadrabiaj jak masz czas a jak nie będziesz wiedziała o co chodzi to Ci przypomnimy:tak: Rzeczywiście jest nas dużo więc już dwa dni nieobecności to szok, a Ciebie przecież długo nie było. Ale fajnie że wróciłaś to teraz będziesz na bieżąco:-)

Dziewczyny, znalazłam w sieci.
Niestety nie dalam rady poprawnie wyświetlić linku do www, więc skopiujcie adres i usuńcie spacje.

www . byckobieta . pl/2,689,1,szkodliwe-wozki-dla-dzieci.html

www . swiatkonsumenta . pl/?action=shownews&category=&id=&story=2&topicid=885

wiadomosci . onet . pl/1411651,11,item.html

a ja mam Maclaren :-( .......tylko ze inny typ niz tutaj został podany ......wiec chyba raczej jest oki:confused: :confused:

reklama
czesc dziewczyny. Jesteśmy już na urlopie w Szwecji. Wczoraj przylecieliśmy.Oj ciężka była ta podróż, bo nie dość , że z przesiadkami, to trochę musieliśmy czekać na lotnisku w Sztokholmie. Do tego Kinga była strasznie marduna. W samolocie już nie wiedzieliśmy jak ją zabawiać.Usnąć nie chciała - chyba było za głośno. Myśleliśmy, że to podróż powoduje u niej to marudzenie, a dziś okazało się, że sprawcą były dwie dolne jedynki, które dziś się pokazały:-)
Podoga dziś jest spoko, świeci słońce i jest aż 12 stopni:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry