reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ojoj ale mam zaleglosci :szok: mamooli: gratulacje!! a od kiedy wiesz??jak sie czujesz itp?? kasiula: wow, ale szybko jedziecie, czemu tak? cos kiedys wspominalas o styczniu tak? no i witam "stare" forumowiczki :-)

Emcia - zapomniałam ci jeszcze napisać, żebyś zagęszczała mleko kleikiem ryżowym albo kaszką kukurydzianą. U nas trochę pomagało. Tylko nie zapomnij wtedy zmienić smoczka na większy, bo może się trochę zapychać.

czy wasze dzieciaczki tez reagują na obcych ludzi z płaczem np kiedy chcą wziąć maleństwo na rączki, albo jeśli się do nich odezwą? jagunia często tak reaguje, ja nie widzę w tym nic dziwnego, ale moje otoczenie stara się przekonać mnie,że to nie jest normalne zachowanie

moje dzieciaczki to akurat cygańskie dzieci - więc do wszystkich łapki wyciągaja

ale dzieci sa różne jedne nie lubią obcych inne sie boją a inne wyciągają łąpki

masz zupełnie normalną córcię - tylko dość nieufną, jak w przyszłości chcesz ją z kimś zostawiać lub dac do przedszkola to mozesz mieć troszkę więcej pracy z przyzwyczajaniem do nowej sytuacji (wqięc warto odpowiednio wczesniej) a może jej przejdzie samoistnie.

nie przejmuj się

reklama
Cholera z tymi wozkami! Zdenerwowalam sie:wściekła/y::-(

A Oli juz 3 zabek wychodzi :) gorna lewa jedynka :) bo dwie dolne juz ma :)

Dzis sie szczepilysmy- Ola wazy 8kg460 g, ma 70 cm a glowka 44 cm :) jest na 90 centylu :)
Nozke posmarowalam jej zelem Emla i nic przy szczepieniu nie plakala :)

MAga - Moja Ola tez placze jak ktos obcy chce ja wziac na rece, ale jak kogos pozna to pozwala sie ponosic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry