reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mama Oli swietnie ze juz jestes z nami! a mdlosci slonce musza byc pozniej bedzie lepiej mam nadzieje ze masz przynajmniej chwile odpoczynku i wytchnienia napewno dobrze zrobil ci wyjazd ciesze sie ze oswoilas sie z sytulacja i jest juz dobrze:-)napisz jak bylo po wizycie u gina czy wszytsko wporzadku itd pozdrawiam;-)

Karolkaz fajnie ze Antosiowi juz przeszlo chorubsko:happy:ale zabiegana jestes:tak:

reklama
Dziewczyny, czy ktoras z was ma problem z ulewaniem u dzidzi? No bo ja juz sie zaczynam martwic! Ella ulewa strasznie! Po kazdym karmieniu! Ja caly czas chodze obrzygana!:baffled: Dodam, ze przybiera na wadze, wiec juz na prawde nie wiem co jest przyczyna! :confused::confused::confused:

Emcia, u nas ulewanie i to w bardzo dużych ilościach trwało prawie 7 miesięcy. Od dwóch tygodni jest lepiej, czasem się jeszcze zdarzy, ale coraz rzadziej. Nasza pediatra mówiłam mi, że taki urok niektórych maluszków i jeśli przybierają prawidłowo na wadze i nie ma innych niepokojących objawów to trzeba się po prostu uzbroić w cierpliwość. Z reguły ulewanie powinno minąć po ukończeniu pół roku, ale są dzieci, które ulewają nawet do roku.

hEJ dziewczyny!ja już po pierwszym zjeździe, nastepny za tydzień :-) - mały całkiem nieźle zniósł 3-dniowe rozstanie, ja też choć na początku było trudno :-)

benita, mamooli - witajcie!!!

Emcia, u nas ulewanie i to w bardzo dużych ilościach trwało prawie 7 miesięcy. Od dwóch tygodni jest lepiej, czasem się jeszcze zdarzy, ale coraz rzadziej. Nasza pediatra mówiłam mi, że taki urok niektórych maluszków i jeśli przybierają prawidłowo na wadze i nie ma innych niepokojących objawów to trzeba się po prostu uzbroić w cierpliwość. Z reguły ulewanie powinno minąć po ukończeniu pół roku, ale są dzieci, które ulewają nawet do roku.
Dzeki Pytia! No ona dalej ulewa, najgorzej po moim mleku - bo rzadkie! Troche lepiej po kleiku i zupce! Mam nadzieje, ze przejdzie w koncu, bo ani na brzuszku polozyc ani nic! Ona sie nigdy nie nauczu raczkowac, bo jak na brzuszku to az rzyga!:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry