reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiula powodzenia Wam zycze mam nadzieje ze bedzie Wam tam dobrze!!! mamooli moja mama tez mowila co Wy zrobiliscie, zycie zniszczylas sobie, a teraz to z Agatka szaleje!! uparcie bede powtarzala ze moze bedzie ciezko ale wazne ze masz super meza i jego wsparcie!! wiem jakie to wazne dla mnie i mam to szczescie ze Jacek jest dla mnie tez superwsparciem i zwykle to mnie uskrrzydla nie wiam jak by bylo gdybym byla sama

reklama
Dopiero nadrabiam wątki, bo jak zwykle ostatnio brakowało czasu na BB.
Ewunia - gratulacje! Na pewno świetnie sobie poradzisz, bo nie opuszcza cię optymizm, a to już połowa sukcesu.
Kasiula - powodzenia na "nowej ziemi";) No i nie zapominaj o nas!!!

Nie doczytałam jeszcze, czy gdzieś już dyskutowałyście na temat tych "trujących wózków", ale w szoku jestem:szok: :szok: :szok: My mamy Deltima, którego w ogóle pewnie nikt pod tym kątem nie badał, bo to polska firma. I teaz się zastanawiam, czy mój Jaś jest w nim bezpieczny...

Kasiu powodzenia na Wyspie!!!

Ja dzis bylam w Krakowie, (sprawy firmowe - blee), ale nie tylko:-p Odwiedzilam ta nowa galerie krakowska - olbrzymia, Lolo zasnal na zakupach :-D a mama troche poszalala, wiec humorek mam superowy choc juz jestem troszeczke zmeczona!

Nie doczytałam jeszcze, czy gdzieś już dyskutowałyście na temat tych "trujących wózków", ale w szoku jestem:szok: :szok: :szok: My mamy Deltima, którego w ogóle pewnie nikt pod tym kątem nie badał, bo to polska firma. I teaz się zastanawiam, czy mój Jaś jest w nim bezpieczny...

Daj spokoj Pytia tez wlasnie o tym czytalam! No az sie czlowiekowi slabo robi jak cos takiego czyta!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jak mozna robic cos takiego!! Co jak co ale dzieci truc!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak to przeczytalam, to taka bezsilna zlosc mnie ogarnela, ze mi sie chcialo plakac! Bo to z pewnoscia nie tylko wozki! Te substancje sa pewnie i w tysiacu innych rzeczy z ktorymi nasze maluszki maja stycznosc na codzien!!! Akurat dwa dni temu ogladalam program na temat tych substancji! Robili badania na dzieciach (pobierali krew) i sprawdzali zawartosc trucizn we krwi! To te dzieciacki to doslownie chodzace chemikalia! A jak podawali gdzie te rozne swinstwa sa, ktore przenikaja do krwi i np. powoduja raka i inne to nie moglam spac!! (dywany, kanapy, srodki czystosci itp. itd.....):no::no::no::no::no:

Kasiula Matula zycze udaje podrozy i zeby Emilka zniosla ja dobrze:-) ty rowniez no i jak bedziesz juz na miejscu odezwij sie i zakladaj szybko necika bo bedzie ciebie nam brakowac:happy:

Wlasnie dziewczyny co do tych wozkow ja tez jestem w szoku!:szok::wściekła/y:
Jak wogole mozna takie cos wyprodukowac:confused::no:

Dziewczyny, a powiedzcie, z tymi wozkami to chodzi o dany model o ktorym mowili, czy tak naprawde to kazdy model z firmy ktora zostala przetestowana juz jest do bani, ja mam Hauck-a ale nie ten model o ktorym pisali, i raczej jestem pewna na 100% ze uzyli tych samych materialow, bo przeciez wychodza z tej samej fabryki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co tu teraz robic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Izka, mi sie wydaje, ze badali po jednym modelu z tych bardziej popularnych firm i podejrzewam, ze jak wykryli w jednym to reszta to samo! Z drugiej strony czy te modele co w nich nic nie wykryli to wszystkie wozki danej firmy sa bezpieczne?? My mamy Graco ale inny model! I tez sie martwie! No szlag by to trafil w jakich czasach przyszlo nam miec dzieci!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Gdzie nie spojrzysz tam same trucizny i inne cholerstwa! Nie uchronimy naszych aniolkow, nie ma szans - walka z wiatrakami......:-(:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
Mamo Oli - a ja Ci troszkę zazdroszczę :)
to takie głupie, człowiek zalatany, ameczony, pada na twarz,
a mi nadal się marzy kolejne dziecko...

wczoraj moja przyszła chrześnica przyjechała do domku, ma juz 4 dni :)
takie małe śliczne cudo !!!

ja to chyba jakaś matka polka, albo coś.

Aniu, będzie dobrze - ciężke dwa latka przed Tobą, ale poptem będzie z górki.
oby z dzidzią i Tobą podczas ciązy było dobrze.

Kasiula - powodzenia w nowym, lepszym domu... (daleko od teściowej)

nie mam czasu zaglądać, a tak dużo się dzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry