reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
iwosz ja też jestem na studiach zaocznych i też tam dokopsowali wf :szok: na szczęście władze uczelni wiedzą że to fikcja i nikt nie będzie chodził bo kiedy (program i tak na maxa rozbudowany) więc bardzo chętnie przyjmują zwolnienia od lekarza czy zaświadczenia z siłowni czy basenu, że się chodzi na takie zajęcia i wystarczy. Mam nadzieję że u ciebie będzie podobnie :tak:

reklama
U mnie wczoraj był sajgon, byliśmy na usg bioderek i reszcie nie musimy już chodzić do tej poradni - bioderka ok ale ciągle troszeczkę z tym odwodzeniem nie tak . Piluchować szeroko na szczęście nie trzeba. tylko nosić Antosia z szeroko rozstawionymi nóżkami.

Pojechała z nami wczoraj teściowa- i dała taki popis że w końcu wyszłam z samochodu i walnęłam drzwiami. Ten babsztyl jest jakiś chory zadrapała Antosiowi nóżkę pierścionkami do tego pchała go do tyłu jak siedział - mocno w klatkę piersiową - to jest psychol. do tego wczoraj przyjechała jakaś ciotka z ich rodziny to po moim mieszkaniu oprowadzała jak po własnym- oczywiście mówiąc że tego jeszcze nie ma a tamto jest popsute. Obrzydliwa baba.......!!!!! szkoda słów

u mnie zupelny brak czasu na bb wszystko pakuje piore ukladam sprzatam wszedzie jezdze sie zegnac do babć dziadkow prababć i non stop zajeta zagladam na zdjecia tylko czasem

oj ciągle jakieś dziwne dla mnie to nowe BB:baffled:
nie mogę się przyzwyczaić i nie mam ku temu okazji bo jeszcze jakiś czas bez komputera będe
samopoczucie nadal fatalne, ostatnio wymiotuje co rano i wieczór no i koszmarne bóle głowy mam, ale cóż muszę przetrzymać
u lekarza byłam w poniedziałek ale niewiele mi powiedział bo stwierdził że wszystko będzie jasne jak zrobię USG,
według moich obliczeń termin porodu wypada 13 maja
czyli 10 dni przed 3 urodzinami mojej OLI
oj boję się tego wszystkiego co mnie czeka.....

dziękuję Wam za gratulacje i słowa pociechy bo baaaardzo mi to teraz potrzebne, ciesze się jak ktoś się cieszy na więść o mojej ciąży a nie wpada w szok
najgorsza jak narazie była reakcja mojej teściowej która jak się dowiedziała to się słowem nie odezwała...............

pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
aha i adresy dotarły od Kingi dzięki

musimy chyba kupic młodemu nastepny fotelik do auta, w ten już sie przestaje miescic, ramionka ma troche zgiete, niby do 13 kilo ten fotelik, ale nie wiem jakim cudem mialby sie w nim zmieścić 13-kilowy kloc...

mamaoli ja też ściskam cię gorąco wirtualnie :))) i trzymam za ciebie kciuki a Miłoszek pokrzykuje "mammmamammmaaa". Wiem, że się martwisz, ale i ja gratuluję ci maluszka. Nie przejmuj się teściową, takie osoby zwyczajnie trzeba zlewać i nie dawać im się zdenerwować. Jesteś dzielną mamusią kochana :tak::tak::tak:

Mamaoli, Maksia i ..... zobaczysz ze wszystko sie ulozy a tesciowa nie warto sie przejmowac bo to tylko szkodzi Waszemu dzidziusiowi chociaz sama pewnie o tym wiesz najlepiej.
Buziaczki

reklama
mamooli tesciowa naprawde ma chyba najmniej do powiedzenia w tym temacie
moja tez jak sie dowiedziala o 1ciazy to powiedziala ze zniszczylismy sobie zycie i to najwiekszy blad itp
a teraz beczy ze wyjezdzamy i ma fioła na punkcie emili

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry