reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Koga - przyda Ci sie odpoczynek, jak masz zaufaną osobę która sie zajmie maluchem, to chyba warto jechać...

Dzwoniłam po wyniki wymazu - na razie wiadomo że wszyszły bakterie które powodują zakażenia długotrwałe górnych dróg oddechowych, no to chyba uff :)

Dzięki za wsparcie..

reklama
nie od astmy to na pewno nie tylko synek kolezanki mial ostatnio te bakterie - wywoluje ona zapalenia pluc i inne infekcje drohg oddechowych i jest ciezka do wyleczenia tzn ten chlopiec o ktorym mowie lezal dwa miesiace w szpitalu i dostal trzy antybiotyki (ba ta bakteria jest tez ciezka do wyleczenia)
ale skoro sa niegrozne to tylko sie cieszyc :-) :-)

Poczytałam o mykolpaźmie - to raczej nie jest ona - bo mały nie miał ani razu zapalenia płuc, tylko ostre, lub przewlekłe lub spastyczne (astmowe) zapalenia oskrzeli...

ale i tak byłaby to dobra wiadomość bo jest to choroba zupełnie wyleczalna antybiotylami (oczywiście jeżeli nie dosżło do powikłańń - a mały nie ma żadnych objawów, (OB, leukocyty w normie)

Maga, catherinka, Milla chylę Wam czoła za te wyniki w szkole - jesteście wielkie:tak: Doskonałe mamusie

reklama
ja nie wspominam jednak dobrze okresu podyplomówki.. .zaczęłam jak Piotrk miał 5 miesiecy skończyłąm jak Bartek miał 5 miesięcy..

myślałam że nie dam rady... zwłaszcza że w innym mieście...

Jestescie dzielne, zwłąszcza ze wyniki Wam rosną :)

Do góry