reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Maga, catherinka, Milla chylę Wam czoła za te wyniki w szkole - jesteście wielkie:tak: Doskonałe mamusie
i ja podziwiam !!!!
ostatni, największy i najważniejszy egzamin na koniec aplikacji zdawałam będąc w ciąży - uffff - nigdy więcej egzaminów !!!!!!

a w pracy mam taki nawał roboty, że mimo że jestem na stawce godzinowej i powinnam się cieszyć - to już przekroczyłam ten próg do jakiego zależy mi na kasie i chętnie bym się trochę poobijała nawet na własny koszt!:tak:

jedynie wejście na BB pozwala mi odparować mózg:laugh2:

reklama
czesc dziewczyny :-) Ja na feriach. Jestesmy u Rafała rodzinki i byczymy się. Jedynym naszym zajęciem jest... jedzenie :-) Ale fajnie :-) Jak wrócimy do domu, to chyba w życiu nie nadrobię tego, co tu wypisujecie... Ślę buziaki i uściski :-)

no no piszecie w zastraszajacym tempie:tak:

magdalena tobie juz gratulowalam,ale nic nie zaszkodzi GRATULUJE jeszcze raz
catherinka no no no,super ze tak dobrze ci idzie GRATULUJE!!! nio juz jestem,ciesze sie ze sie cieszysz ze jestem;-)
maga dasz rade bez niczego,trzymam kciuki
milla i dla ciebie gratulacje

a swoja droga jak wy to robicie?ja sobie nie wyobrazam nauki z kacprem,oj nie

azik dobrze ze juz sa znane wyniki ipodjac wlasciwe leczenie,fakt leki nie za tanie-mam nadzieje ze pomoga
iwka ja dopiero teraz ssuwaczek zobaczylam-a tam u ciebie np.kobiety ciezarne nie maja darmowej opieki?bo w niektorych krajach tak jest,
kinga wybycz sie kobito-fajnie tak nic nie robic co?;-)
poza tym jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cholernie sprzet zainfekowany jakims dziadostwem,net mi raz diala raz nie a jak juz dziala to pol godziny strony mi otwiera:wściekła/y:
informatyk ze mnie zaden wiec czekam az chlop naprawi

Witam Marcowe Mamy :-)
Mój synek jest też marcowy /3 marzec 2006/.Urodził się w 37 tygodniu.Ja niestety jestem kwietniowa,ale przez wzgląd na Kacperka proszę o przygarnięcie mnie do marcowych mam.Pozdrowienia dla wszystkich :tak: .

Witam.
Ja też chcę zgłosić marcowego dzieciaczka.Kacper urodził się 3 marca 2006,ważył 3200,długi 53 cm.Urodził się w 37 tygodniu przez cesarskie cięcie.Ja mam na imię Donata i mam 41 lat / o matko,ale jestem stara:szok:.
Pozdrowionka dla Marcówek i Marcówiątek.

oj sylwia to niech ci ten chlop kompa szybko naprawia bo inaczej znowu cie czeka rozlaka z nami! a tego to chyba ani ty ani my nie zniesiemy :tak:

reklama
a nam dziś mija 4latka od pierwszego spotkania z moim mężusiem na precent nie licze bo jest przed wypłatą hihi ale pamiętal rano dostałam słodkiego buziaczka:-)

Do góry