reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

karolka super ze wiesz juz wszystko a skoro ty nie musisz okularow on tez na pewno sie bez nich obejdzie :-)

co do latnia to podziwiam dziewczyny z dluzsza trasa ja lecialam 2 godziny i nie bylo tak zle bo mala byla grzeczna siedzialysmy kolo okna wiec mialam piekne widoki i wspomnienia sa ok z latania
juz niedlugo nasza druga i trzecia podrow do polski i z powortem zobaczymy jak bedzie ale juz nie same a z tatusiem wiec powinno byc dobrze:tak:

reklama
karola hehehehe szopenik:-D no ba czupryne ma swietna:tak:,no i jestem pelna podziwu ze byl dzielny i grzeczny-a astygmatyzm sie chyba dziedziczy.ja tez mam ale okulary nie sa mi potrzebne

kasiulla matula a wy kiedy lecicie?

ja uwielbiam latac za to jezdzic samochodem brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no i nikt ze mna jezdzic autkiem nie lubi-marudze po pol godzinie ze mi zle i rzygam:baffled:

ja bym sie cieszyla jakby dziecko mi przespalo lot ale w ogole to nie ma co liczyc-a bez m sie boje jak ja tam sobie sama zaradze:dry:

z Zuzia lecielismy juz 3 razy i najlepiej bylo jak lecielisy za pierwszm razem. miala wtedy 1,5 mesiaca i podroz cala przespala. a sama z nia lecialam 2 razy i jeszcze mialam ze soba ogrmny wozek ale jaks sbie poradzilam :cool2: a raczej ludzie mi pomogli;-) . w sumie nie bylo az tak zle....

Suszi- dla mnie Zosia tez wyglada jak zdrowe dziecko ( jest sliczna dziewczynka),a jak to sie stalo ze wczesniej zaden lekarz nie skierowal Was na rehabilitacje nozek?
Karolka-bardzo sie cieszymy ze sprawa oczek sie wyjasnila! No i nickname Szopenik trafiony w 10!
Co do podrozy to ja bym chyba wolala latac z Jaskiem niz jechac samochodem za kazdym razem-nasza podroz trwa od 6-8 godzin ( zalezy od warunkow na drodze) i z czasem jest coraz gorzej bo Jaskowi coraz trudniej wysiedziec- jestem taka zmeczona po kazdej podrozy jabym caly dystans przebiegla na wlasnych nogach! No i zaczyna mi juz brakowac pomyslow na zabawy- za kazdym razem podkladam mu tony zabawek, ksiazeczek- ale one zajmuja go moze na 3 minuty,podrzucam mu chrupki, picie zeby tylko wytrwac do konca drogi...

felqua: ty to masz tez ciezko tak na dwa domy :-( a nie dacie rady zamieszkac w pl dopoki nie skonczysz studiow (jak dobrze pamietam to studiujesz), byloby wam latwiej troszke chyba.

Magdziu- na pewno- ale maz ma wlasny biznes na Wegrzech, wiec niestety nie moze tutaj zamieszkac. A ja jestem na etapie pisania magisterki i konczenia 10 semestru-wiec juz niewiele zostalo.

Felqua - a po obronie przenosisz się na stałe na Hungary?? będziesz od czasu do czasu zaglądaćdo Ustronia?

Suszi - a jaką metodą bedziecie ćwiczyć?

Kaska-Kochana jakie przenosiny na Hungary??- ja caly czas tu bede czekac na te zapowiedziane odwiedziny i mam nadzieje ze nie tylko jedne!
A tak serio- Wegry sa fajne, ale Polska fajniejsza-tu mam duzy dom z duzym arealem do oporzadzenia a tam tylko 2 pokoje w bloku i jeszcze w centrum miasta- jednak Ustron to lepsze miejsce na wychowanie dziecka -i ja bym chciala tutaj mieszkac, moze uda mi sie przekonac meza w koncu.

felqua: to trzymam kciuki zebyscie sie w tej kwestii dogadali :tak: a jak nie to zamieszkajcie gdzies w polowie drogi. tak zebyscie mieli te same odleglosci do pokonania ;-)

a my dzisiaj mamy 1000 dzien malzenstwa-moze to jakis znak :confused: :confused:

reklama
Madzia- mozliwe że to jakiś znak:tak: :tak:

Chciałabym życzyć Wam wszystkim i Naszym wspaniałym Pocieszkom wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących świąt..zdrówka i wszelkiej pomyślności
Karolkaz Antoś i tata Jakub

Do góry