reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
kati o kurcze to podziwiam bo podroz faktycznie dluga-ja tez nigdy kacprowi miejsca nie wykupuje-ale zawsze mi sie trafia wolne miejsce i kazdy siedzi sobie sam(my siedzimy a kacper skacze-ostatnio nie spal w ogole to mnie strasznie umeczyl-jakis dzieciak siedzial przed nami i szczul kacpra jakas zabawka-3 godziny mu pokazywal-i chowal a kacper mi marudzil i wolal daj:wściekła/y: chcialam uwager zwrocic ale nie mialam odwagi)takze podziwiam was bo ja takiego dlugiego lotu sobie normalnie nie wyobrazam-teraz 9 maja lece juz sama z kacprem bez meza i nie wiem jak sobie poradze

Kati, Sylwia ja was podziwam z dziećmi w samolocie.....:tak: :tak: lot dla Was męczący a tu jeszcze bobasy które też są umęczone:-(

Dziewuszki spiesze z informacjami o wynikach z badania okulistycznego Antka .:tak: :tak: okazało się że Antos ma astygmatyzm...i nie ma żadnego zeza .....lekarka kazała przyjść za 6 miesięcy na kontrolę, powiedziała że z czasem wyjaśni się czy będzie musiał nosic okularki czy nie.....
ja właśnie mam astygmatyzm...ale na razie moje oczy sobie świetnie radą wiec okulary nie są konieczne....więc wyrażam nadzieje ze w przypadku Antka będzie tak samo..:tak: :tak: Podczas badania był bardzo grzeczny...a lekarka z uwagi na włoski nazwała Szopenikiem.:-D

Karolka jaki grzeczniusi ten Twój Szopenik:-D
Moja mama tez ma astygmatyzm z tym że nosi okulary, ale może u Antka nie będzie takiej potrzeby

reklama
Witajcie.Jestem tutaj pierwszy dzień i nie bardzo wiem o co chodzi,ale widzę jakąś listę mam z marca;). No to i ja mogę dołączyć?
Moja Alicja się urodziła 24.03.2006 o 19.20, waga 2460, 52 cm. Wcześniaczek - 36 tydzień :). Jesteśmy z Warszawy:) Może jakieś koleżanki, koledzy z naszego miasta?:)))
Pozdrawiamy!

Do góry