reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dziewczyny nie wiem czy wiecie ale ja mam MameBoo na liście gg i ma opis ze potrzebuje pomocy w szybkim zorganizowaniu ślubu:tak:ciekawe czy jej ślubu juz dawno do nas nie zaglądała

reklama
witajcie dziewczyny!!

ja ostatnio mialam problemy z kompem ale juz jestem!

obronilam sie!! :-) :-) jetsem tak szczesliwa ze szok! no juz licencjata mam, a teraz planuje cos jeszcze porobic, tzn, moze jakies kursy (coby papiery miec) dopoki nie pojde do pracy, a wtedy to magisterka murowana :tak:

oj, ale sie stesknilam za wami! witam te mamuski ktore wrocily po przerwie ;-) no i dobrze dowiedziec sie czegos o kasiulli ;-) ale ja zaglosowalam w sprawie listy to juz nie ma co dodawac ;-)

Madzia w końcu, suuuuuuper, stresa masz z głowy i dyplom w kieszeni:-)
Mnie Mateusz skutecznie odłączył od internetu w domu:eek: U mnie komputer mogę wyłączyć z klawiatury i Mateusz jak się do niej ostatnio dorwał to:szok: Wyłączył komputer i jak próbowałam go włączyć to mam info że strefa Neostrada jest niedostępna bo coś tam zostało usunięte i wyczyszczone. Próbowałam ją zainstalować ponownie, jak na razie bez skutku. Dobrze że w pracy mam neta:happy:

reklama
Do góry