reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Kasia- podoba się nam Renault Twingo...jest fajne w środku sporo miejsca...koleżanka w pracy ma to autko i bardzo zachwala...:-) :-) :-) mojemu Kubutkowi się bardzo bardzo się podobała już dawno ..ja przekonałam się niedawno:-) :-) :-)

Karolkaz: u nas nr1 na liście jest ford fiesta, potem opel astra II. a prawda jest taka, że weźmiemy to co pierwsze będzie i bedzie nam odpowiadać z wyposażeniem.

dziewczyny a wiec wyjezdzamy jutro rano ( w sumie to dzis rano :-) ) na tydzien do szklarskiej poreby:-)
mam nadzieje ze pogoda dopisze
nie wiem jak nadrobie zaleglosci bo tyle dziennie piszecie :-) :szok: :-)
pozdrawiam

ha, odzylam :-D intensywnie nadrabiamy zaleglosci lozkowe:tak:, bylam dzis u fryzjera, na urodzinach rocznego sasiada (z Ola), a potem wyskoczylam sobie do kina podczas gdy Ola zostala z tatusiem:-) SUUUper:-D ajutro jedziemy na tydzien do moich rodzicow.

Przepraszam, że przeszkadzam, sprawdzam suwaczki.
A jeśli chodzi o auto, to my niedawno zakupiliśmy Citroen Xsara kombi i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej miałam Fiata Bravę, też byłam bardzo zadowolona, ten jednak jest lepszy.

Karolkaz: u nas nr1 na liście jest ford fiesta, potem opel astra II. a prawda jest taka, że weźmiemy to co pierwsze będzie i bedzie nam odpowiadać z wyposażeniem.

Kasia - ford fiesta fajny jest.... podczas kursu na prawko jeździłam na fieście a Astra II też ... mojemu Kubutkowi podoba się Astra II w wersji kombii ale myślimy sobie że na razie finansowo to stać nas na Twingo :-) :-) :-) niby tych samochodów jest pełno na rynku ale człowiek ma cięzki wybór

Azik- życzę abyś znalazła wymarzone autko.....:tak: :tak: :tak: my także szukamy ...na marke się zdecydowaliśmy i model ale szukamy odpowiedniego egzemplarza.:-) :-)

na wymarzone autko to długo jeszcze nie bedzie mnie stać.. :-(

na razie szukam daewoo tico najlepiej z gazem i do 3 tysięcy :) musze i taj już częsc z kredytu wydałam na leki dla Bartka :(

sylwia: o moj boze, to chore jak ktos w ogole moze tak robic :confused: :szok:

izka: gratuluje udanej tranzakcji!! :-) my w tyg. spotykamy sie z facetem od kredytow i powie nam czy mamy zdolnosc kredytowa by wziac u nich kaske na mieszkanko :baffled: juz sie denerwuje :eek:

viola: oo, masz suwaczki i avatarek no no ;-) super!

my mamy honde accord 2,0. w sumie git bo pojemna, ale tez bak jest pojemny hehe ;-)

reklama
Do góry