reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

EMCIA no to sie zastawił chlopina :) gest ma widac i kocha cie na zbój
amoj malzoenk kupil mi komplet bizuterii z cyrkonia kiedys mu napmknelam ze jest ytakie cudenko:) i kurcze kupil chyba cos chce oby nie trzecie dziecko ;)

reklama
emcia no no pozazdroscic w sensie pozytywnym oczywiscie

ja dostalam piekny bukiet kwiatow
a synka nawiedzil sam sw.walenty chyba-caly dzien sie do mnie tulil:tak:
maz po nocce przespal dzien a tera w pracy wiec po walentynkach....

Sylwia- wchodzisz na strone tik.taka robisz suwaczek....potem generują się kody i ty kopiujesz skrót (bbc code - do wklejania na forum) a potem wklejasz w swoim podpisie.:tak: :tak: :tak: i akceptujesz zmiany.:-) :-) :-)

my na walentynki dostalysmy piekny kosz z zakilami az sie wiosenno w domu zrobilo :-) :-)

ja kupilam selince duze serduszko z piernika z napisem "kocha cie" i Selincie dala tatusiowi na walentynki az tatus mial lzy w oczach :-) a w pracy chodzil i wszystkim pokazywal co dostal od corci :-) :-)

wowo dziewczyny jak ja wam zazdroszcze!!

mojego M niem, wroci dopiero w sobote rano i z tego tytulu dostalam tylko zyczenia przez tel. w sumie to nie mamy za bardzo nastroju na takie swietowanie (pisalam w watku o samopoczuciu)

ale emcia, kati, karolka, mamooli, i inne szczesliwe kobitki- super macie chlopow! nie ma co!!! :tak: :-)

A ja mam kłopot. Czy któraś z Was miała zwracające dziecię:confused: :confused: :confused: Moja "zaszalała" dziś w nocy i nad ranem po mleczku:wściekła/y: Dziś cały dzień miała dietę (podczas kąpieli już widać było, że ma mniejszy brzuszek:zawstydzona/y: ) i zjadła 3/4 bułki, 4 chrupki kukurydziane i pół banana. I nie wiem czy jutro ją dalej trzymać na diecie:confused: Czy mogę jej podać mleczko, co na obiadek. POMOCY:baffled:

Dwa razy juz mialam z ella taka akcje, takze mam wprawe:-D :-D Raz wyladowalismy w szpitalu o pierwszej nad ranem, bo sie powaznie wystraszylam tak strasznie zwracala!!:baffled: Biedulka malutka szlo jej chlustami co chwila! Nawet nie wiem skad tego tyle w takim malenkim brzuszku!!!:szok: Koniec koncow lekarz przebadal, pobral krew i mocz i kazal sie nie martwic, bo dzieciom tak sie moze zdarzyc i w 99% przypadkow to nie jest wina pokarmu, tylko np. wirusa ktory dzidzia zalapala w ciagu dnia. Wyniki wyszly ok. Tez na drugi dzien nic nie jadla, poilam ja woda i dawalam cyca. Ale juz kolejnego dnia dawalam normalnie jedzonko tylko mniejsze porcje. Bylo ok! Nie martw sie zbytnio!!;-)

reklama
emcia, dzięki.

Już nie martwię się tym, bo wczoraj cały dzień było oki :happy: (zjadła mało, ale cóż głodna nie była). Za to dziś o 5 nad ranem musiałam jej dać banana, bo moje dziecię obudziło się głodne:szok: :szok: :szok: a mleka jeszcze dziś nie chcę jej dawać:-D

Do góry