reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek kulinarny

a ja to znowu pomysł na obiad nie mam.. ale tez tak myślę żeby jakaś surówkę albo sałatkę zrobić pyszniutka... może jajko sadzone i ziemniaczki..:)

reklama
ja mam dzisiaj krokiety:) Jutro idę na chrzciny i znów będzie obżarstwo! Chociaż nie chce mi się iść bo dalej jestem obsypana i wszystko mnie swędzi:(

maggie789 normalnie aż zazdroszczę ci tego jutrzejszego obżarstwa i tego tortu mmm pycha;) hihh

dla mnie to akurat nie jest dobre bo ostatnio coś nie mam umiaru. chociaż pielęgniarka wczoraj powiedziała,że tyję racjonalnie:)

no to czym się martwisz skoro dobrze tyjesz;) ja narazie nic nie przytyłam.. tzn mam nadzieje ze teraz juz cos waga sie ruszyła..;) kurcze mam ochotę na sałatke ze smietana;d chyba zrobie sałatke z pomidora ogorka i sałaty ze smietana;)

a ja robię chili concarne to z przepisu parę stron dalej, cudowna potrawa jednogarnkowa akurat na moje turystyczne warunki :-)

Monila jak dajesz pomidorka i sałatę to nie dodawaj ogórka, bo nici z wit. C którą zawiera pomidor i sałata;) możesz dodać konserwowego lub kiszonego

reklama
cokies, a jaka to salatka wiosenna?

mezus kupil dzis lososia i go zgrillowalismy i byl taki pyszny i zdrowy..mniaaaaaam, do tego makaron i troche warzyw, ale szczerze mowiac salatka bylaby jeszcze lepsza.......

a teraz pije soczek wieloowocowy i zagryzam ciasteczkami he he

Do góry