reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek moderatorski

uwazam ze powinny byc dwie galerie tu i na zamknietym i na zamknietym osobna galeria z maluszkami :tak: ale zobaczymy jak kto zdjecyduje bo to tylko moje zdanie:tak:

reklama
Też uważam, że powinny być dwie. Jak ktoś chce, to da fotkę na otwartym a jak nie to nie. Nie wszyscy nie chcą upubliczniać zdjęć swoich pociech

tak tylko tak jak chyba december pisala ona nie ma dostepu do zamknietego forum i nie bedzie widziala naszych pociech jak zdjecia bedziemy tylko tam dawaly

spoko, bedzie mi milo jak któraś wrzuci fotki na otwarty :) a jak nie to zawsze zostaja mi jeszcze majowe maluchy do podglądania :)

ja też bede wrzucac na otwarty jak bedzie oczywiscie taki;-)
jak juz sie bede chwalia Malym na innych portalach to naprawde mi obojetne czy tu ktoś zobaczy Malego czy nie:tak: ale rozumiem też te, ktore maja obawy co do tego:tak:

December, rysica na otwartym jest już wątek i on zostaje, a wiele mam nie ma zastrzeżeń co do dawania tam zdjęć, więc spokojnie będziecie sobie oglądać :happy: Ja też pewnie tam wrzucę jakieś pierwsze zdjęcie na chwilkę, to i mojego bąbla zobaczycie ;-) ale potem już tylko na zamkniętym, mam nadzieję, że rozumiecie. Nie chodzi o Was, tylko o przypadkowe osoby z zewnątrz, jestem na tym forum siedem lat i wiele się przez ten czas działo, należę do ostrożnych osób ....

reklama
Ja zdjęcia Milana na pewno umieszczę na FB i na NK więc i na otwartym wrzucę - w końcu będzie czym się chwalić.. :-)

Do góry