reklama
Ida dokladnie to samo bo to polskie marynarki :-) Te laty tez mnie troche denerwuja ale kroj mi die podoba chyba zakupie....
rysia fajna ta pomaranczowa to podobno hit tego toku znaczy ten kolor
roxi syper zakupy szczegolnie spodnica
rysia fajna ta pomaranczowa to podobno hit tego toku znaczy ten kolor
roxi syper zakupy szczegolnie spodnica
kroma
Fanka BB :)
super kiecki, u nas Rysia na bank takich przecen w C&A nie ma bo byłam wczoraj i tam spodnie po 69 zł najtańsze. Fajopwa spódnica Renata i Roxanka, fajna mini, szkoda, że ja nie założę takiej, chyba, że cud się wydarzy i mi znikną żylaki do lata.
Kania78
...
Wioli, Ida mnie się podobają te marynarki.
Renata, Roxannka, Rysia super zakupy, szaleństwo wiosenne Was ogarnęło.
Ja niestety cierpię na brak kasy i na niewiele mogę sobie pozwolić, teraz to mi lekarze i farmaceuci kasę zjadają...
Roxannka torebki bardzo mnie się podobają, dużo za nie dałaś?
Renata, Roxannka, Rysia super zakupy, szaleństwo wiosenne Was ogarnęło.
Ja niestety cierpię na brak kasy i na niewiele mogę sobie pozwolić, teraz to mi lekarze i farmaceuci kasę zjadają...
Roxannka torebki bardzo mnie się podobają, dużo za nie dałaś?
dawidowe
Fanka BB :)
dziulka kiedys kochałam takie szpile. Teraz sobie wyobrażam jak lece rano z wózkiem do autobusu, potem pędem się przesiadam na trawaj gdzie musze wózek wnieść po schodach i wynieść natępnie przelatuje na nich na trasie przystanek żłobek aby pokonać kolejne schody, zasuwać miedzy szafkami a potem pedem na na autobus gdzie po drodze też mam miedzy blokami sporą ilość stromych schodów. Teraz siedze i kwicze.
DAWIDOWE no to ja sobie ciebie tez wyobrazam
))))))))))))))) a we FR raz zrobili bieg na 200m w szpilkach kobiet i zesmy lali rowno jak to pokazywali w tv
)))dwie zwichnely se kostke a ta co doleciala pierwsza miala 9 cm szpilke
))
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
są są
co roku w centrum wawy 
dawidowe, ja do tego wszystkiego bym dorzuciła godzine stania w autobusie tudzież w tramwaju, w mega tłoku i ścisku zaraz po tym jak się biegło żeby zdążyć do tego środka lokomocji, oczywiście w drodze do i z pracy ... i to wszystko na szpilach buhahaha

dawidowe, ja do tego wszystkiego bym dorzuciła godzine stania w autobusie tudzież w tramwaju, w mega tłoku i ścisku zaraz po tym jak się biegło żeby zdążyć do tego środka lokomocji, oczywiście w drodze do i z pracy ... i to wszystko na szpilach buhahaha

Podziel się: