reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

wow ale szalejecie z tymi zakupami. Najbardziej mi się spódnica ROXI podoba. Szkoda tylko, że nie mam gdzie takowej nosić ;-) ROXI chyba wogóle mamy bardzo podobny gust bo 100% Twoich ubrań sama bym chetnie nosiła :-p

reklama
Ida dokladnie to samo bo to polskie marynarki :-) Te laty tez mnie troche denerwuja ale kroj mi die podoba chyba zakupie....
rysia fajna ta pomaranczowa to podobno hit tego toku znaczy ten kolor
roxi syper zakupy szczegolnie spodnica

super kiecki, u nas Rysia na bank takich przecen w C&A nie ma bo byłam wczoraj i tam spodnie po 69 zł najtańsze. Fajopwa spódnica Renata i Roxanka, fajna mini, szkoda, że ja nie założę takiej, chyba, że cud się wydarzy i mi znikną żylaki do lata.

Wioli, Ida mnie się podobają te marynarki.
Renata, Roxannka, Rysia super zakupy, szaleństwo wiosenne Was ogarnęło.
Ja niestety cierpię na brak kasy i na niewiele mogę sobie pozwolić, teraz to mi lekarze i farmaceuci kasę zjadają...
Roxannka torebki bardzo mnie się podobają, dużo za nie dałaś?

kania, no kasa niestety bardzo ogranicza, tyle fajnych rzeczy można by było kupić, ale niektóre ceny jak z kosmosu są :baffled::-( naszczęście torebeczki akurat w promocji za 40 zł w reserved były :-)

dziulka kiedys kochałam takie szpile. Teraz sobie wyobrażam jak lece rano z wózkiem do autobusu, potem pędem się przesiadam na trawaj gdzie musze wózek wnieść po schodach i wynieść natępnie przelatuje na nich na trasie przystanek żłobek aby pokonać kolejne schody, zasuwać miedzy szafkami a potem pedem na na autobus gdzie po drodze też mam miedzy blokami sporą ilość stromych schodów. Teraz siedze i kwicze.

DAWIDOWE no to ja sobie ciebie tez wyobrazam:)))))))))))))))) a we FR raz zrobili bieg na 200m w szpilkach kobiet i zesmy lali rowno jak to pokazywali w tv:))))dwie zwichnely se kostke a ta co doleciala pierwsza miala 9 cm szpilke:)))

w PL z tego co się orientuje też są takie zawody :-p:szok: ja na bank bym sobie nogi połamała w takim "maratonie" :cool:

reklama
są są :tak: co roku w centrum wawy :cool2:

dawidowe, ja do tego wszystkiego bym dorzuciła godzine stania w autobusie tudzież w tramwaju, w mega tłoku i ścisku zaraz po tym jak się biegło żeby zdążyć do tego środka lokomocji, oczywiście w drodze do i z pracy ... i to wszystko na szpilach buhahaha :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry