reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

makuc no na gwałt to one raczej sie nie nadają ale do chodzenia to w carrefourze ale to było jakieś tygodnie temu i wiekszość była brzydka a z tych moich były 40 wiec zanurkowałam że mi tylko nogi wystawaly i wyjełam 37 :laugh2: .
Zwykłe, czarne z kokardką i fantastycznie wygodne.

reklama
makuc kupiłam je pod kątem że są lekkie i zawsze mogę wsadzić pod wózek czy do torebki i jak będzie padać to je załoze bo mi nie będzie szkoda. No i co pochodziłam jeden dzień i będzie mi szkoda.

obiecane:

XXXXXXX

jest jeszcze jedno "ptaszysko" z przodu ale zdjęcie robiałam sama i to z przodu ni chu chu mi wyjść nie chce :eek::cool:

Ostatnia edycja:
ALICJA łącznie jakieś 5h :cool: jeżeli chodzi o symbolikę to w skrócie rzecz ujmując chodzi o strzeżenie tajemnic z przeszłości i zmianę starego na (lepsze) - nowe. a Ty co masz na lędźwiach?
KANIA :laugh2: dzięki. W sumie to nieco obiega od pierwotnego wzoru, bo początkowy zamysł był taki, że tatuaż miał zajmować ciut ciut na nodze, a wyszedł dużo większy i mniej kobiecy niż to się zwykło widywać u płci żeńskiej mającej tatuaże ;-)

Makuc- unikalny, może całą łydkę z udkiem i pośladkiem nam zaprezentujesz :-) no ale ja nie jestem zwolenniczką tatuaży, moja mama ma i strasznie to wygląda u niej, no ale dobrze, że teraz można je już usuwać i poprawiać na stare lata jak zbrzydnie ciało. Moja mama ma jeszcze te ze starej epoki.

reklama
KROMA mojego udka i pośladka raczej byś widzieć nie chciała :-p;-) a z tatuażami teraz jest właśnie o tyle lepiej, że na stare lata można je sobie najzwyczajniej usunąć laserowo i po sprawie, chociaż ja mam to w takim miejscu, że na starość raczej szczelnie zsłonięte będzie. A jak zbrzydnie to poprawię :-D

Do góry