reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek modowy

był jeszcze jakies takie zorki biało zielone nawet fajne i takie cos z rozem ale takim dodatkiem i tez mi sie podobały ale nie było rozmiaru i nigdzie w sklepie ich nie widziałam nawet na stronie deichamana nie ma. Jeszcze sa w kratke ale jakos juz mi sie nie podobaja. Ja w tych butach przechodziłam na spacerze 3 dni z rzedu po 5h. Dopiero mie nogi bolały po powrocie ale dlatego ze zime przechodziłam w płaskich butach no i ubiegłe lato w klapach tylko płaskich. Generalnie juz w styczniu latałam w japonkach wiec noga musi sie przyzwiczaic.

reklama
doris, butki śliczne!

Alicja, mi też się taki marzą, ale ceny narazie zaporowe i trzeba bedzie sie czymś innym pocieszyć :/

dawidowe
, też o takich myślałam :)

Ja teraz musze ruszyć na połów jakiś fajnych bucików bo przede mną aż trzy uroczystości a ja w ciąży i teraz to głównie w adidaskach śmigam :/

Co do dodatków to zawsze miałam fioła na punkcie kolczyków, szczególnie długie mnie kręciły a teraz to i nawet krótkie lubie, tylko jak ma się długie włosy jak ja to niestety nie widać ich wcale. Generalnie mam kilka pudełek z kolczykami, chociaż teraz nie nosze bo pewnie bym bez uszu została jak synek by pociągnął. Ale uwielbiam ładnie się ubrac i do tego dopasować jakieś kolczyki, dla mnie to dopełnienie całego stroju :)))

Miałam też kolczyk w nosie, ponad 10 lat go nosiłam a zrobiłam go sobie w 1 klasie liceum, ale się działo hehe ludzie się na mnie na ulicy gapili, jedna nauczycielka mnie do klasy nie chciała wpuszczać, a dzieci mojej siostry pytały co to za gwóźdź ;-) teraz to normalka a wtedy to było dziwactwo, szczególnie w połączeniu z glanami, czarnymi włosami itp. To były czasy :-D

Super pomysł z tym wątkiem..
Ja sobie zamówiłam ostatnio szpilki na allegro i leginsy

FOTKA1108.jpg

FOTKA1111.jpg
upatrzyłam sobie jeszcze legunsy w panterkę i zebre które sobie zamówię w nst tygodniu.

mnie za to mąż wygania żebym sobie jakieś buty kupiła ale ja nienawidzę zakupów i kupować coś sobie ale chyba będę musiała bo faktycznie nie mam nic ciekawego do chodzenia

MAMAAGUSI mam tak samo! chyba, że allegro...
a z wypowiedzi ROXANNKI wg mnie jasno wynika, że nosiła adidasy w ciąży i teraz, a nie że teraz jest w ciąży...

cieszę się, że wątek się przyjął. od dawna chciałam zaproponować, ale nie sądziłam, że będzie aż takie zainteresowanie:)
Z niecierpliwością czekam na wasze stylizacje, jak któraś się fajnie ubierze cykać fotki i wrzucać, będziemy się nawzajem inspirować. Ja obiecuje wrzucić fotkę z wesela i panieńskiego :D
a co do tatuaży, sugar ja tu wrzucę fotę, tylko najpierw ktoś musi mi cyknąć fotkę od tył hheeheh ;p
oo i jak znajdę wrzucę wam fotkę jak miałam fryz na tą Agnes Deyn czy jak jej tam ;p

ja tez zrobiłam wielkie oczy ale wydaje mi sie ze chciała napisac od czasów ciazy hihihiih ładny numer i my nic nie wiemy

reklama
Do góry