reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek modowy

060420111494 (800x600).jpg060420111493 (600x800).jpg060420111491 (800x600).jpg060420111490 (800x600).jpg060420111486 (600x800).jpg060420111484 (800x600).jpg

060420111485 (600x800).jpg060420111488 (800x600).jpg060420111483 (800x600).jpg

no to pora na mnie- jak obiecalam wczoraj zrobila fotki moim butkom:)fotka 3-4 to moje butki do lozka:)))fotka 6- najwygodniejsze butki:)) juz 3 lata maja,ostatnia-kozaczki na zime. i powiem wam ciekawostke- najdrozsze buty z tych kosztowaly 29 euro.

reklama
dziulka tez musze zaczac za twoim przykladem buty do lozka nosic:D
a moj A. zrobil nam suprajsa i wrocil wczesniej. no i prezent przywiozl:IMG_0221.jpg
kocham sukienki w groszki, wszystkie pin up i lata 60

aaa co do cielistych szpilek podobno na asos.com mozna zamowic wysylka gratis do polski

Wątek super- gratuluję pomysłu :-) Ja mogę fotografować głównie swoje obuwie i ewentualnie torebki. Kocham jedno i drugie. Natomiast nienawidzę kupować spodni!!!

Ida dla mnie te butki wyglądają identycznie.

Strip sukienka jest świetna! Uwielbiam taki krój. Można wiedzieć gdzie kupiona? Czy może małżyk się nie pochwalił?

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
O! Dobry temat ;)
Strip- świetna sukienka, ja też lubię takie.

A jeśli chodzi o kupowanie ja mam naturę "sroki", wszystko muszę mieć a potem się zastanawiam po co to kupiłam skoro mi aż tyle nie potrzebne:D
Ciągle znoszę do domu różne bluzki- bluzek mam tonę. Takich t-shirtów z kolorowymi nadrukami czy napisami itp...
Czasami zapominam o jakiejś i np po paru miesiącach znajduję w szafie ze zdziwieniem :p

Rok temu kupiłam 2 pary takich samych szpilek tylko w innych kolorach bo nie mogłam się zdecydować...
ubrałam 2 razy i za parę miesięcy sprzedałam bo jednak były niewygodne...
Od razu mówię, że worka pieniędzy nie mam. Buty wyczaiłam na allegro za 20 zł ;)

hehe :) super temat.
ja ostatnio szaleję na punkcie kolczyków. zawsze nosiłam długie, mam ich całe miliony, ale teraz to byłoby samobójstwo. Więc od pociąża kolekcjonuję sztyfty. A ostatnio zaczęłam w wolnych chwilach bawić się i robić sobie sama z filcu, koralików i wstążek. Zuzanna jest zachwycona. Jedną broszkę (do kompletu sobie zrobiłam) to ogląda z takim zachwytem w oczach, że aż mi miło :D
a polować to poluję na torebkę, imitację hermes birkin, w kolorze ecru lub karmelkowym. ostatnio upatrzyłam, ale mi ktoś sprzątną sprzed nosa na allegro :(

No,własnie...piszecie tu,że same robicie różne cudeńka- biżuteria ,hafty ,decoupage ,albumy,kartki z zyczeniami i inne :-).Ja tak bardzo lubie oglądac takie rzeczy- bo sa niepowtarzalne.I chętnie bym widziała osobny wątek o tym.Nawte bym go założyła,tylko czy pochwalicie się tam?Pliiiiz:blink::-)

reklama
Do góry