reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
Super buciki- podziwiam was że potraficie chodzić na takich obcasach.
Ja mam tylko płaskie lub na małym obcasiku-wiadomo wuefistka -najlepiej w adidasach.
Ale we wrześniu mam ślub brata i zamierzam zaszaleć i kupić jakieś na dużym obcasie:-)

Ja ostatnio na poprawę humoru sobie sukienkę sprawiłam ;) Fajnie opinająca, jeszcze tylko, żeby mi brzuch tak nie odstawał to będzie bosko ;):)
SUKIENKA_DAMSKA_SSU0346.jpg

dziewczyny ,mialam się tu juz kiedyś pochwalić ,ze kupilam sukienkę na to wesele w czerwcu.
Nie mam jeszcze butków , ale to juz raczej nie będzie problem , bo chcę czarne ( a tych chyba najwięcej).
Pochwalę się fotką jak będę miała juz wszystko :-) W kazdym razie jestem mega zadowolona , bo pierwsza wizyta do miasta (co prawda nie mojego , bo u nas to w kazdym sklepie to samo) i zakup w pierwszym sklepie. Koszt też uważam niezły , bo 190zł .

no, no:) nie ma to jak udane zakupy. DORIS: z niecierpliwością czekam na zdjęcia :laugh2::rofl2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry