reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
SARISKA ponoć po lbn moj sobowtór chodzi, więc kto wie czy aby na pewno nie ma ;-) ale tak czy inaczej Cię lofffciam :laugh2: wracając do tematu butów to pożyczyłabym Ci jakieś swoje ale takich megawypasonych u mnie niet :rofl2: chyba, że trampki byś chciała? w końcu jak by nie patrzeć to też dosyć charakterystyczne obuwie jeżeli o dodatek to weselnej sukienki chodzi :happy:

a no takie to mam w żółta krateczke to może sobie zapodam ;-) a tak na margniesie ja w rodzinnym mieście tyż mam sobowtóra potwora hehe

reklama
sarisa sukienka super! Jak dla mnie z ostatnia kokardką wygląda spoko albo tak jak piszą dziewczyny - jakieś fajne dodatki.
rysia Twoja sukienka też super!

Do góry