reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

reklama
...a ja złamałam swoją "zasadę" nie kupowania na bazarze :tak::-D.Właśnie dla legginsów-wpadły mi w oko podczas wyprawy po warzywa.Cieplutka a dość cienka dzianinka "udająca" dżins,nawet szwy podwójne pomarańczową nitką na bokach itp:-p.Kupiłam,bo legginsy bardzo lubię-chyba najwygodniejszy strój,jaki znam:-D.no i takie "dżinsowe" to do wszystkiego pasuja,nie?:-D

a wiecie, że ja w legginsach w ogóle nie chodzę :-) jakoś moje nogi to mi się wyjątkowo nie podobają, więc nie lubię legginsów

Ja znów nie umiałabym w takich szerokich ,dresowych- wydawałoby mi sie,że jeszcze mnie poszerzaja i że jak szafa w nich wyglądam:-D.Tak to już jest-czasem widzimy się w taki a nie inny sposób i nic na to nie poradzimy:tak::-D

Ja nie lubiłam legginsów do tamtej zimy, teraz tylko w nich chodzę albo w spodniach typu rureczki, bardzo wąskie do długich, grubych swetrów. Jeszcze muszę buty zakupić na zimę...Dres lubię ale tylko w domku albo do sąsiadki na ploty mi służy :-)

reklama
Kania:tak:- dokładnie ten "look":-D:tak:.Co prawda zeszłej zimy to za bardzo dłuuugich swetrów nie mogłam nosić,bo przeszkadazły mi w karmieniu,ale teraz sobie odbiję:-D:tak::rofl2::happy:

Ostatnia edycja:
Do góry