reklama
renata borysek
Fanka BB :)
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, renata, rysia, zazdroszcze takich zakupowych szaleństw :-) mi też przydałoby się pare rzeczy, ale jakoś do sklepu nie po drodze, no i moja "przyjaciółka" (karta płatnicza
) nie chce współpracować 

Fobii raczej nie mam, ale są dni kiedy zakupy to istny koszmar, a kiedy indziej mogłabym wykupić pół sklepu ;-) zależy od dnia i nastroju, ale dla mnie ciuchowe zakupy to tylko i wyłącznie w prawdziwym sklepie na żywo, podobnie jak kania musze dotknąć, przymierzyć
nie wyobrażam sobie zakupów w sieci bo zapewne ponad połowa rzeczy by mi nie pasowała
ale to też pewnie zależy od figury, jak ma się troche za dużo ciałka w niektórych miejscach to nie wszystko dobrze leży
;-)

Fobii raczej nie mam, ale są dni kiedy zakupy to istny koszmar, a kiedy indziej mogłabym wykupić pół sklepu ;-) zależy od dnia i nastroju, ale dla mnie ciuchowe zakupy to tylko i wyłącznie w prawdziwym sklepie na żywo, podobnie jak kania musze dotknąć, przymierzyć

makuc
Fanka BB :)
ROXI ja znowu ze względu na swoje raczej negatywne podejście do chodzenia po różnego rodzaju galeriach wolę zakupy w sieci i w sumie też na początku miałam spore obawy odnośnie rozmiarów ale wystarczy dobrze się wymierzyć i nie ma problemu :-) zresztą u mnie jest to na tyle proste, że i s i m są na mnie dobre ;-)
reklama
Podziel się: