reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

wioli, to może ty jakieś spodnie nie swoje zakładałaś :eek::-D:-p
hahahahah

Roxi....ja jak zawszłam w ciąże to byłam pączek na twarzy i w trakcie musiałam schudnąć, bo przytyłam 10 a jak wyszłam ze szpitala to miałam 11 mniej ;-). Co nie zmienia faktu, że i tak ważyłam dużo za dużo. W tej już 5 kg przytyłam i jeszcze dużo przedemną, więc optymistycznie się nie skończy. Ale co mnie cieszy to jeszcze nie doszłam do wagi początkowej z Zuu :-) hahahaha, ale po podróży mogę mieć jak nic 3 kg na plusie ehh ;-) życie

reklama
No aż z Zuu do tego tygodnia to miałam może 2-3 na plusie...i potem jak patrzyłam to przybywałam po 0,5 kg na miesiąc i nawet raz miałam kg mniej, a to przez te upały. A teraz zimno siedze w domu i obrastam ;-)...oj i skłałałam ważyłam się i ups 6kg na plusie oł noł :-(

No aż z Zuu do tego tygodnia to miałam może 2-3 na plusie...i potem jak patrzyłam to przybywałam po 0,5 kg na miesiąc i nawet raz miałam kg mniej, a to przez te upały. A teraz zimno siedze w domu i obrastam ;-)...oj i skłałałam ważyłam się i ups 6kg na plusie oł noł :-(
Jak wyjdziesz ze szpitala to nic nie zostanie, teraz nie powinnaś się tym przejmować, w ciąży jesteś :-) Nie jesz za Dwoje tylko dla Dwojga :-)

Wierzcie mi dziewczyny do porodu wazylam 80 kg:szok:Kula była zemnie jak nic przytulam 20 kg z bartkiem tylko 13
Sariska a ty sie nie przejmuj waga przecież musisz karmić dzidziusia zeby był duży i silny!

wioli, nie pisz głupot :-p ja też tyle ważyłam chociaż przytyłam w ciąży tylko 12 kg ale jak zaszłam w ciąże to miałam więcej na "liczniku" niż ty ;-) i wcale kulą nie byłam :-D:-p;-)

Gdybym miała jakieś zdjęcie to być wam pokazała wtedy by wam głupio bylo;-)Ale to na wlasnie życzenie jak na śniadanie jadlam 2 duże bułki 2 paczki i cały kalafior to pózniej był efekt:-DRoxi ale ty chyba jesteś wysoka?

wioli, taka raczej średniego wzrostu - 169 cm :cool2: a ty ile ? Ja jedzenia sobie w ciąży nie odmawiałam i wszystkie zachcianki spełniałam :-p sama w szoku była że tylko tyle przytyłam ;-)

reklama
Do góry