reklama
makuc
Fanka BB :)
NAT nawet nie wiesz ile ja bym dała, żeby miec u siebie w mieście sklep stacjonarny tej firmy :-) zakupy "na zywo" to jednak znacznie łatwiejsza sprawa, szczególnie jeżeli o dobór rozmiaru chodzi. A tak pozostaje mi albo sklep on-line albo wyjazd do Warszawy ;-)
renata borysek
natolin najbliższy sklep stacjonarny tej firmy ja mam 75 km od domu,już się nie moge doczekać internetowego sklepu zara
(rusza pojutrze).

Kania78
...
Heh, tylko teraz zrób fotę torebki i się pochwal.a ja kupiłam torebkę z UK i wysłali mi z klipsem zabezpieczającym, też mam szczęście :-)
Renata czarny kolor jak najbardziej w moim guście, bardzo fajna torebka.
kroma
Kania zaraz wyślę linka, bo zanim fotę zrobię i ją zgram to północ nastanie. Zobacz załącznik 443906Później dam fotę z tym klipsem, nie wiem jak go zdjąć, nie ma sensu wysyłać do Uk żeby kasę oddali.
już mam Zobacz załącznik 443907
już mam Zobacz załącznik 443907
Ostatnia edycja:
kroma
Kania nie wiem ale nożem nie idzie, a boję się dziurę zrobić, nie pójdę do sklepu pierwszego lepszego bo pomyślą, że jakaś złodziejka jestem a tego sklepu nie ma w Pl. mam fakturę, ale angielską. czytałam jakieś tam sposoby, że można rozmagnesować, ale pewnie taki magnesik z lodówki nie zadziała :-).
Renata- fajna torebka, a ja akurat wolała bym brązową, ale za to cena jaka, chociaż i tak tańsza niż w Kazarze.
Renata- fajna torebka, a ja akurat wolała bym brązową, ale za to cena jaka, chociaż i tak tańsza niż w Kazarze.
Ostatnia edycja:
reklama
renata borysek
a ja kupiłam torebkę z UK i wysłali mi z klipsem zabezpieczającym, też mam szczęście :-)
ja miałam dzisiaj to samo ze skarpetkami

może jak pójdziesz gdzies do sklepu to Ci jakoś ściągnie ktoś tylko z drugiej strony głupio tak z klipsem iść,ja rozwalilam go nie od tej str kółeczka tylko tą szerszą rozwalilam i poszlo tylko że jakby co to skarpetek by mi nie bylo szkoda jak torebki
Podziel się: