reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

renata, makuc a wiecie, że ja to chyba mam w domu rzeczy z tej firmy, ale kupione w sklepie "stacjonarnym" :-)

reklama
NAT nawet nie wiesz ile ja bym dała, żeby miec u siebie w mieście sklep stacjonarny tej firmy :-) zakupy "na zywo" to jednak znacznie łatwiejsza sprawa, szczególnie jeżeli o dobór rozmiaru chodzi. A tak pozostaje mi albo sklep on-line albo wyjazd do Warszawy ;-)

a ja kupiłam torebkę z UK i wysłali mi z klipsem zabezpieczającym, też mam szczęście :-)

Kania nie wiem ale nożem nie idzie, a boję się dziurę zrobić, nie pójdę do sklepu pierwszego lepszego bo pomyślą, że jakaś złodziejka jestem a tego sklepu nie ma w Pl. mam fakturę, ale angielską. czytałam jakieś tam sposoby, że można rozmagnesować, ale pewnie taki magnesik z lodówki nie zadziała :-).

Renata- fajna torebka, a ja akurat wolała bym brązową, ale za to cena jaka, chociaż i tak tańsza niż w Kazarze.

Ostatnia edycja:
reklama
a ja kupiłam torebkę z UK i wysłali mi z klipsem zabezpieczającym, też mam szczęście :-)

ja miałam dzisiaj to samo ze skarpetkami:wściekła/y:

może jak pójdziesz gdzies do sklepu to Ci jakoś ściągnie ktoś tylko z drugiej strony głupio tak z klipsem iść,ja rozwalilam go nie od tej str kółeczka tylko tą szerszą rozwalilam i poszlo tylko że jakby co to skarpetek by mi nie bylo szkoda jak torebki

Do góry