reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

kroma, nie doczytałam co zrobiłaś z tą torbą ? udało się odpiąć ten magnes ?

sarisa,
bluzka z miki najlepsza :-D ja mam z kaczorem donaldem i daisy ;-) spodnie fajny kolorek mają :tak:

doris
, wow udane zakupy widze, szpile super!!! I masz racje chodzenie w szpilkach to kwestia przyzwyczajenia, a ja przez okres ciąży aż do teraz zupełnie się od nich odzwyczaiłam ale przy okazji wiosennej aury postanowiłam to zmienić i zakupiłam sobie butki bardzo podobne do tych

images but.jpg
obcas jedyne 11 cm ;-) narazie śmigam w nich w pracy bo jakoś nie wyobrażam sobie lecieć w nich po Ptyśka do żłobka czy z siatami wracać ze sklepu, ale w sumie ja zawsze lubiłam chodzić na wysokich obcasach, więc myśle że kwestia czasu i znowu do nich wróce ... tylko strasznie leniwa się teraz zrobiłam i czasem zwyczajnie mi się nie chce :sorry2::rolleyes2:

reklama
Roxanka ja mam dokładnie tak samo od ciąży aż do teraz zero obcasów a wczesniej to standardowo dlatego chyba tez tak zrobię że zakupię i już trzeba się będzie przyzwyczaić

a ja mam jobelka na tle metalowych szpilek, jesli juz szpile. i cienkie i wysokie. a teraz to zakladam tzw " cichobiegi zapierdalajki" bo latam jak ze sraczka wszedzie. ale w lato non stop klapki lakierki na szpili i srebrny spod i metalowa szpila rzezbiona. juz kiedys je wstawialam tutaj. kozaki zimowe to samo-metalowa szpila.

ja do obcasów już sie chyba nigdy nie przyzwyczaję, aczkolwiek same w sobie bardzo mi się podobają :rolleyes2: może inaczej wyglądałoby to wszystko gdybym chodziła "normalnie" do pracy. A tak jedyną okazją na założenie czegoś bardziej eleganckiego są spotkania z szefem albo wyjścia z mężem :-p:cool: raz wybrałam się z Alutka na spacer mając na sobie buty na obcasie i co? wróciłam szybciej niz ustawa przewidywała :shocked2:

P.S. ROXI bardzo lubię taki model butów

Roxannka wow tylko 11 cm :-)
Śliczne buty, zresztą mnie się podobają buty na obcasie (na kimś) ale ja chyba nie umiem w takich chodzić :baffled:

roxi śliczne te butki. Mój styl ;-) , mam podobne , tylko pełne z przodu.... i własnie mi o nich przypomnialas :tak:

moriam kupowałam na allegro - cena 99zł, dla porównania ZARA oferuje marynarki za ponad 300zł

reklama
moriam nie , jeszcze nie przyszły. Tą białą (ecru) marynarke wzięłam M-kę , bo wg ich rozmiarówki S-ka była jak XS-ka . Mam nadzieję ,ze trafiłam. A drugą tą koralową kupowałam u innego sprzedawcy i juz wzięłam S-kę . Napiszę czy są ok jak juz dotrą.

Do góry