reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
BAWEŁNIANY BLAZER/MARYNARKA Z ŁATAMI MOSQUITO r.M (2202977856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to to samo?
bo jak tak to sama na to patrzę od pół roku
to to samo?
bo jak tak to sama na to patrzę od pół roku
renata borysek
Dla mnie też ok taka marynarka ale powiem Wam że rok temu na wiosne kupiłam sobie taką czarną sportową i chyba ze 2 razy ubrałam bo jakoś mi nie przypadła do gustu

Ida Sierpniowa
a odsprzedać nie chcesz?:-);-)
rysia85
matka wariatka:)
Wioli co do marynarek to mi się podobają te bez łat...i w intensywnych kolorach np.coś takiego

a jeśli chodzi o moje dzisiejsze zakupy to zakupiłam dwie pary spodni (białe w c&a za całe 9.90 i w h&m za 39,90,oraz koszule i 2tuniko-sukienki w reserved)...jeśli Was to interesuje to oto one:

(tylko że ta ostania tunika w innych kolorach...jedna w granatowo-czerwone paski a druga w granatowo-białe
)

a jeśli chodzi o moje dzisiejsze zakupy to zakupiłam dwie pary spodni (białe w c&a za całe 9.90 i w h&m za 39,90,oraz koszule i 2tuniko-sukienki w reserved)...jeśli Was to interesuje to oto one:

(tylko że ta ostania tunika w innych kolorach...jedna w granatowo-czerwone paski a druga w granatowo-białe
)renata borysek
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
doris, ja też mam z zakrytymi palcami, tylko odpowiedniej fotki nie znalazłam ;-)
kania, ja też uwielbiam szpilki na kimś, na sobie też mi się podobają bo wydłużają nogi i całą sylwetke
ale gorzej jak trzeba się w nich przemieszczać 
;-)
wioli, ida, uwielbiam takie marynarki
chociaż podobnie jak kroma jestem dziwna i te łaty mi za bardzo nie pasują 
rysia, super zakupy, wszystko mi się podoba :-) takie pierwsze spodnie mam bardzo podobne, kupiłam w zeszłym roku w mango, a w bardzo podobnej bluzce jak ta ostatnia to pół ciąży przechodziłam
renata, fajna spódnica ... chociaż ja raczej bym nie miała do czego jej założyć
a to moje ostatnie nabytki
Zobacz załącznik 447836Zobacz załącznik 447834Zobacz załącznik 447837Zobacz załącznik 447833
a to prezent od mojego męża na dzień kobiet :-)
Zobacz załącznik 447831
ps. spódnica prawie identyczna tylko że dzianinowa a nie satynowa, torebka ta brązowa, a marynarka lepiej wygląda na osobie niż na tym zdjęciu
kania, ja też uwielbiam szpilki na kimś, na sobie też mi się podobają bo wydłużają nogi i całą sylwetke
ale gorzej jak trzeba się w nich przemieszczać 
;-)wioli, ida, uwielbiam takie marynarki
chociaż podobnie jak kroma jestem dziwna i te łaty mi za bardzo nie pasują 
rysia, super zakupy, wszystko mi się podoba :-) takie pierwsze spodnie mam bardzo podobne, kupiłam w zeszłym roku w mango, a w bardzo podobnej bluzce jak ta ostatnia to pół ciąży przechodziłam
renata, fajna spódnica ... chociaż ja raczej bym nie miała do czego jej założyć

a to moje ostatnie nabytki

Zobacz załącznik 447836Zobacz załącznik 447834Zobacz załącznik 447837Zobacz załącznik 447833
a to prezent od mojego męża na dzień kobiet :-)
Zobacz załącznik 447831
ps. spódnica prawie identyczna tylko że dzianinowa a nie satynowa, torebka ta brązowa, a marynarka lepiej wygląda na osobie niż na tym zdjęciu
Ostatnia edycja:
Podziel się: