reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

Kurcze ja sie boje kupic marynarki w necie ze nie trafie z rozmiarem:baffled: myslalam o s ale pewnie w cyckach sie nie zmieszcze znowu boje sie m ze bedzie jak worek i badz tu madry

reklama
chyba Panie nawet podobne, mi się podobają te z mankietami, ale pozbyła bym się łat jakoś mi nie pasują, no ale ja to dziwoląg jestem i nie idę za duchem mody.

Wioli co do marynarek to mi się podobają te bez łat...i w intensywnych kolorach np.coś takiego U2038_3.jpg

a jeśli chodzi o moje dzisiejsze zakupy to zakupiłam dwie pary spodni (białe w c&a za całe 9.90 i w h&m za 39,90,oraz koszule i 2tuniko-sukienki w reserved)...jeśli Was to interesuje to oto one:
76720_1.jpghmprod.jpgS5763.jpgT4678.jpg(tylko że ta ostania tunika w innych kolorach...jedna w granatowo-czerwone paski a druga w granatowo-białe:sorry2:)

Ida ja mam całą czarną w TS kupiłam bez łat,bez wywijanych rękawów ale krój taki sportowy własnie

Rysia pieknie widzę że i u Ciebie wiosna już tuż tuż

a ja przed chwilką zakupiłam sobie

bb30.jpg

reklama
doris, ja też mam z zakrytymi palcami, tylko odpowiedniej fotki nie znalazłam ;-)

kania
, ja też uwielbiam szpilki na kimś, na sobie też mi się podobają bo wydłużają nogi i całą sylwetke :cool2: ale gorzej jak trzeba się w nich przemieszczać :baffled::-D;-)

wioli, ida,
uwielbiam takie marynarki :tak: chociaż podobnie jak kroma jestem dziwna i te łaty mi za bardzo nie pasują :rolleyes2:

rysia,
super zakupy, wszystko mi się podoba :-) takie pierwsze spodnie mam bardzo podobne, kupiłam w zeszłym roku w mango, a w bardzo podobnej bluzce jak ta ostatnia to pół ciąży przechodziłam ;)

renata,
fajna spódnica ... chociaż ja raczej bym nie miała do czego jej założyć :sorry2:

a to moje ostatnie nabytki :cool2:
Zobacz załącznik 447836Zobacz załącznik 447834Zobacz załącznik 447837Zobacz załącznik 447833

a to prezent od mojego męża na dzień kobiet :-)
Zobacz załącznik 447831

ps. spódnica prawie identyczna tylko że dzianinowa a nie satynowa, torebka ta brązowa, a marynarka lepiej wygląda na osobie niż na tym zdjęciu ;)

Ostatnia edycja:
Do góry