reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

reklama
Alicja jakoś nie wyobrażam sobie ciebie z tatu, a może jakbym ja całe łydki pokryłą to nie musiała bym popękanych pajączków likwidować :-)

Ala przypominam,że ja też twojego "lędźwiowego"tatoo nie widziałam:tak:;-)

strip śliczne buty...

Wiecie co? Zmierzyłam sobie swoją stopę,czyli odrysowałam ją na kartce. I co? 22,5 cm...I gdzie ja mam takie ładne buty kupować?Strip ty "siedzisz" w tych sprawach. Jak rzuci ci sie w oczy coś,to daj znać. Tylko nie open toe:no:

emiś, proszę bardzo: nie wiem co w twoim guście, więc lecę na ślepo;-)
CZERWONE RED SZPILKI LAKIEROWANE LAKIERKI 35 (2253956663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWOŚĆ CZÓŁENKA BLANIC HIT 2012 35 (2262148599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GOGO sexi PLATFORMY, KLAMRA, SZPILKI 12 CM 37 (2262897031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CZARNE CZÓŁENKA PLATFORMA 36 (2277283529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KARMELOWO-CZARNE CZÓŁENKA 35 ZAMSZOWE CAMEL CZARNE (2215392016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Botki kalosze na szpilce rozm. 36 (12) (2268132723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czerwone szpilki z platformą R. 35 (2260449456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Salon_Anka NAJMODNIEJSZE PLATFORMA (3368Dblu) - 35 (2259952532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie wiem co ci wpadnie oko, jeśli w ogóle z czymś trafiłam, ale to tak bardziej coby ci udowodnić, że nie musisz słonko płakać bo i na twoją tyci nóżkę jest spory wybór:-)(spory, tylko nie rozumiem czemu 3/4 takich butków jest czerwonych:eek:)
a teraz zapraszam do mnie bo nie wyrobię się ze sprzątaniem pewnie:-D

Emilia te niebieskie są super i cię w nich widzę.
Strip- ja myślałam o podobnych ostatnio butach czy nie zaryzykować i nie kupić, mam jedne 8 cm ale obcas jest troszkę grubszy i fajnie się w nich chodzi, a drugie mam różowe i szpila i mam już problem. No ale jak giry zrobię to muszę sobie chociaż łydkę odsłonić i pokazać na szpilkach koniecznie.

Idaaaa dziękiiiiii:tak::-). Kurczę,rzeczywiście wybór spory. I chyba najbardziejsze są te niebieskie(kroma:tak:) Jeszcze te karmelowe są fajne. Ale niebieskie to dla mnie nr 1.
Aha, i przy najbliższej okazji wysprzątam ci co tam chcesz:tak:. A ty będziesz z dziećmi sie bawić:-)

reklama
Idaaaa dziękiiiiii:tak::-). Kurczę,rzeczywiście wybór spory. I chyba najbardziejsze są te niebieskie(kroma:tak:) Jeszcze te karmelowe są fajne. Ale niebieskie to dla mnie nr 1.
Aha, i przy najbliższej okazji wysprzątam ci co tam chcesz:tak:. A ty będziesz z dziećmi sie bawić:-)

Emiś, to ja już wolę sprzątać;-)a ty w tym czasie ogarniesz nasze dwie znudzone wszystkim marudki:rofl2::-D
Kaniuś, a tobie, słońce, co poszukać?:-D:-D:-D

Do góry