reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a proszę Cię bardzo
tylko to z mojej bazy, więc nie wiem czy w twoim stylu
jak mi się parę groszy pojawi to któreś z nich pewnie zakupię, bo na razie bida z nędzą.to są takie tańsze do biegania za moją pędraczką;-)
Y-563 CAMEL !! Retro JAZZOWKI OXFORD Balerinki 38 (2267351259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
F6 # HIT WIOSNA # BALERINY ESPADRYLE MALINOWE 38 (2267347722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
0-11 BLACK ## BALERINKI KOKARDKA ## skóra r. 38 (2275399584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
881 camel HIT ## BALERINY JAZZÓWKI ## skóra r. 38 (2275400043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
66 # HIT WIOSNA ! # BALERINY ESPADRYLE BLACK 38 (2267347780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a dla swojej myszy nad takimi myślę, tylko że znowu takie stosunkowo mało dziewczęce... mam jakis wypaczony gust
NIKE SUNRAY PROTECT (TD) r.24 i inne ~ YesSport (2239061588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko to z mojej bazy, więc nie wiem czy w twoim stylu
jak mi się parę groszy pojawi to któreś z nich pewnie zakupię, bo na razie bida z nędzą.to są takie tańsze do biegania za moją pędraczką;-)Y-563 CAMEL !! Retro JAZZOWKI OXFORD Balerinki 38 (2267351259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
F6 # HIT WIOSNA # BALERINY ESPADRYLE MALINOWE 38 (2267347722) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
0-11 BLACK ## BALERINKI KOKARDKA ## skóra r. 38 (2275399584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
881 camel HIT ## BALERINY JAZZÓWKI ## skóra r. 38 (2275400043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
66 # HIT WIOSNA ! # BALERINY ESPADRYLE BLACK 38 (2267347780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a dla swojej myszy nad takimi myślę, tylko że znowu takie stosunkowo mało dziewczęce... mam jakis wypaczony gust

NIKE SUNRAY PROTECT (TD) r.24 i inne ~ YesSport (2239061588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Baśka_28
IDA możesz mi znalezć jakieś buciki roz.35 wkł.22-22.5 tylko na takiej grubszej szpilce?
cos w tym stylu http://moda.allegro.pl/wiosna-modne-szpilki-sexy-czolenka-beige-nude-35-i2230499420.html
cos w tym stylu http://moda.allegro.pl/wiosna-modne-szpilki-sexy-czolenka-beige-nude-35-i2230499420.html
Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
baśka, o taki obcas ci chodzi???
455 SZPILKI PLATFORMA PODSÓWKA camel 38 (2280646444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wioli, JA to wiem... ale ludziska chcą chyba kfiatków i motylkóf widzieć tylko, albo nie daj Boziu cekinków i innych pierdółkóf
ja normalnie mam wrażenie że krzywdzę córę nie ubierając jej w pierniczone szyfony i tiule
455 SZPILKI PLATFORMA PODSÓWKA camel 38 (2280646444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wioli, JA to wiem... ale ludziska chcą chyba kfiatków i motylkóf widzieć tylko, albo nie daj Boziu cekinków i innych pierdółkóf
ja normalnie mam wrażenie że krzywdzę córę nie ubierając jej w pierniczone szyfony i tiule
Baśka_28
Ida tak o coś takiego:-)
Baśka_28
Ja znalazłam takie butki LEOPARD sexy PLATFORMY panterka OBCASY block 34 (2229388293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ta cena 

Ida Sierpniowa
wioli, a gdzie tam
ale czasem mnie naprawdę wkurza jak mówią o niej "chłopczyk", albo te spojrzenia że nie ubieram dziewczynki w "bardziej dziewczyńskie" stroje
mam czasem ochotę odpierniczyć młodą w róż i perukę na głowę nałożyć, a może i jeszcze szpilki i makijaż do tego - ciekawe czy bardziej by im się podobała
ps. ale fakt- grunt, że mówią "ładny"
no i kroma mnie pocieszyła, że Olę za chłopaka brali bo wyrosła na prześliczną dziewuszkę (teraz już chyba nikt jej nie myli, co?;-))
dawidowe, czyli albo ludzie są ślepi, albo mania wypatrywania homoludków ich gnębi

baśka, to co? więcej takich poszukać czy za pierwszym razem trafiłam
? tylko że naprawdę fajne to ok.200zł kosztują
ale czasem mnie naprawdę wkurza jak mówią o niej "chłopczyk", albo te spojrzenia że nie ubieram dziewczynki w "bardziej dziewczyńskie" stroje
mam czasem ochotę odpierniczyć młodą w róż i perukę na głowę nałożyć, a może i jeszcze szpilki i makijaż do tego - ciekawe czy bardziej by im się podobała
ps. ale fakt- grunt, że mówią "ładny"

no i kroma mnie pocieszyła, że Olę za chłopaka brali bo wyrosła na prześliczną dziewuszkę (teraz już chyba nikt jej nie myli, co?;-))dawidowe, czyli albo ludzie są ślepi, albo mania wypatrywania homoludków ich gnębi

baśka, to co? więcej takich poszukać czy za pierwszym razem trafiłam
? tylko że naprawdę fajne to ok.200zł kosztują
reklama
IDA fajne te butki co wyzej rzucilas linki ale te "gumiaki" biale uwazam za porazke w prdukcji... jak dla mnie to masakra totalna, a obcas sam to juz wogole wiocha
za to inne takie czerwone u gory byly to super, mialam je na nodze w sklepie bo u nas tez takie sa
)) a co do ubierania Misiola to lej na system!!!!!!! ja psotanowilam Leane kupic w niedlugiej przyszlosci spodnie bojowki i juz!!!!
Podziel się: