reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek modowy

Ida mnie się te buty dla Misi bardzo podobają.
Kochana moja już miała uszy przekute a i tak mówili "o jaki ładny chłopczyk" ;-)
Dziulka bojówki to i ja mojej zakupię, sama zresztą czasami wskakuję w takowe :-)

reklama
a ja z uporem maniaka szukam czegos takiego:

3180101457_1_1_4.jpg

tylko:

a) za góra 100zł
b) koloru czarnego/ nude

IDA..... ;-)

a ja zwracam się z prośbą do Idy o pomoc w znalezieniu butków na koturnie. Zalezy mi ,zeby słuzyły mi na długie spacerki więc zeby ta koturna nie była zbyt wysoka. No i allegro przeszukałam wszerz i wzdłuż i nic mi się nie spodobało :eek::no: Rzucisz helpem?:sorry2:

dorisku, czy to taki help będzie, bo to z mojej "bazy" znów:sorry2:ale przynajmniej będziesz mogła dać znać czy coś w tym stylu czy totalnie innego;-)
ROYAL_FASHION ATRAKCYJNE W88 1A20 CORAL R38 (2278300991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mi się podobają, i w przypływie gotówki/desperacji sobie takie zamówię, ps. kolory oczywiście też inne można znaleźć:-)
makuciek, wyzwanie normalnie, bo nie kojarzę żebym poczuła zachwyt na widok takich butków szperając w necie:sorry2:ale ja się nie poddaję łatwo:cool2:zaraz coś pewnie będę lukać, więc zwrócę uwagę też na takie "elegantki";-)

baśka, a lakierki lubisz?;-)
CZÓŁENKA NA PODSUWCE SŁUPEK 3 KOL (MM-1) 37 (2269953195) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

makuciek, jakieś takie cuś?
NOWOŚĆ!! coco CAMEL BRĄZ KLASYCZNE SZPILKI R.38 (2271489102) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a mi osobiście wpadły w oko o te:
* fabryka stylu * RED LAKIER EXCLUSIVE_/E960/_38 (2271613285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a tu zarówiasta faza z weneckim noskiem:-D
257A KUSZĄCE PUMP PEEP TOE ORANGE HIT NOWOŚĆ 37 (2237430676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tu chyba trafię:
Lilu 6214 KLASYK NUDE BEŻ cieliste 38 (2284468358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a tu musztarda do obiadu:-p
*ZARA*MG*MUSZTARDOWE SZPILKI W SZPIC HIT WIOSNY 38 (2300610700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
te są fajne:
modne-butki CZÓŁENKA SZPILKI PLATFORMA 38 X468 (2289876861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ELEGANCKIE - SEKSOWNE- NOWY MODEL - BLACK !!! 39 (2285218695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lilu 127 Szpilki PONADCZASOWE nude cieliste beż 38 (2294116306) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lilu 3514 Zjawiskowe czolenka szpilki CZARNE 38 (2294114492) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tyle z pierwszych 15tu stron:-pi stwierdzam że zdecydowanie znaleźć w tym/podobnym modelu żarówy lakiierowane:sorry2:

kania, cichobiegi upolowałaś już???

dorisek, podaj więcej szczegółów a propos tych koturnów:tak:

Ida kupiłam póki co sportowe, a te na koturnie co wysłałaś Doriskowi linka bardzo mnie się podobają :-) A cichobiegi pewnie kupię w tym m-cu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry