Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I mnie boli okropnie kość ogonowa, chociażnie wiem czy to kość ogonowa, bo prawy pośladek, że się tak wyraże, mnie boli.No Justys minuty do porodu sa juz policzone;-) a Twoj kiedy wraca??
madzia wiem co to za bol mialam tak w poprzednich ciazach teraz nie ale zeby nie bylo kolorowo boli kosc ogonowa jak diabli przy przekrecaniu sie i wstawaniu z lozka![]()

chwile tak chwile siak, zaraz normalnie wysiąde. jakby mała nie mogła sie zdecydować czy wyjść czy zostać
jak siedze na sofie, z rozszerzonymi nogami to brzuch mi wisi między nogami

Dlatego jeśli Ci zależy na konkretnym szpitalu to się dowiedz jak to jest.:-)Dlaczego mówisz ze jak mała sie rusza to nie tomój dziadu juz na szczęście jestchwile tak chwile siak, zaraz normalnie wysiąde. jakby mała nie mogła sie zdecydować czy wyjść czy zostać
jak siedze na sofie, z rozszerzonymi nogami to brzuch mi wisi między nogami
ciągle czuje że coś tam sie dzieje ale w tej chwili mała się rusza więc to nie to.
Moja Laurunia w ostatniej fazie strasznie fikała i Ja mówie do położnej czy to dobrze, a ona ze bdb bynajmniej wiemy ze nic sie złego nie dzieje
Dlatego ja nie wieze w żadne syndromy zblizającego sie porodu
Jak niebede mogła sie poruszac i ból bedzie niedozniesienia dopiero uwierze ze zblizam sie do punktu ZERO

Niby trzecie bede rodzic a zielona jestem