magdziunia
Październikowa Mama'08
No tak - wszystko okaże się przy porodzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jaki pogląd????? rozumiem 100 albo 200g pomyłki ale prawie 1kg!!!!!!! To zaden poglad tylko trafie nietrafie. Oni to robia bo muszaWiadomo że to tylko orientacyjna. Ale zawsze daje jakiś pogląd.

dlatego musiała sie meczyc przez ta maszyne
Ja miałam dwa USG w czasie ciąży. Pierwsze stwierdzało , czy jestem w ciąży. A drugie, czy Maluch się dobrze rozwija, i ile waży. Ciekawe, czy mi przed porodem jeszcze zrobią???Ale jaki pogląd????? rozumiem 100 albo 200g pomyłki ale prawie 1kg!!!!!!! To zaden poglad tylko trafie nietrafie. Oni to robia bo musza![]()
A w sumie to nie wiem jak u was ale moja ginka przez całą ciaze nie robi pomiarów wagowych tylko dopiero na koniec jeden i skad ona ma wiedziec czy dany maluszek dobrze przybiera?????? skoro nie ma odniesienia jak było ostatnim razem????? Normalnie jak teraz mi cos powie. to chyba pojde gdzies na jeszcze inne USG dla porównania![]()
Ale jaki pogląd????? rozumiem 100 albo 200g pomyłki ale prawie 1kg!!!!!!! To zaden poglad tylko trafie nietrafie. Oni to robia bo musza![]()
A w sumie to nie wiem jak u was ale moja ginka przez całą ciaze nie robi pomiarów wagowych tylko dopiero na koniec jeden i skad ona ma wiedziec czy dany maluszek dobrze przybiera?????? skoro nie ma odniesienia jak było ostatnim razem????? Normalnie jak teraz mi cos powie. to chyba pojde gdzies na jeszcze inne USG dla porównania![]()