Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Misiówka herbata z liści malin to na co ?

Super że wątek tak szybko się rozwija... dopiero co otwarty a już są posty... jak zobaczyła ile już naskrobałyście to w pierwszej chwili pomyślałam iż któraś z was zaczęła już rodzić...
No nic... co do Imersji to pomysł mi się podoba... zwłaszcza że po przeczytaniu artykułu który pytia podała zaczęłam wczoraj dyskutować na ten temat z mamą... aż mi nerwy puściły bo moja mama jest za tym aby nacinać... ech... załamka... i wtedy zaczęłam się zastanawiać nad porodem w wodzie... ech obym zdążyła z załatwieniem tego wszystkiego... zdaje sobie sprawę że może to kosztować... i tutaj schody... to zależy ile będzie to kosztowało...
może któraś z was będzie wiedziała jakie są ceny takiego porod?... chciałabym tak porównać a po za tym to pewnie jak będę szukać szpitala - ponieważ wciąż jeszcze nie mam wybranego - to będę się o to pytać oraz o inne dostępne usługi - bo chyba tak moge nazwać jeśli za coś się płaci![]()
ale się wzruszyłam..."Jak czekasz na dziecko i kochasz je nad życie to nie boli wcale!" I powiem wam szczerze, że ja tak właśnie czuję, co to jest te kilka godzin bólu w porównaniu z tym co dostajemy w zamian?? To szczęście i miłość jest bezcenna i każdy ból jest tego wart. Jedyne czego ja się boję to tego, że z dzieckiem mogłoby być coś nie tak... to jest o wiele gorsza wizja niż poród!