olka11135
Fanka BB :)
Do pracy się wraca jak dziecko ma 12 miesięcy, a gdzie tam 20... Problem jest chyba gdzie indziej
Nie każdy wraca do pracy na noce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do pracy się wraca jak dziecko ma 12 miesięcy, a gdzie tam 20... Problem jest chyba gdzie indziej
Wystarczy że na 3 zmiany...I to dopiero należy podziwiaćNie każdy wraca do pracy na noce![]()
Wystarczy że na 3 zmiany...I to dopiero należy podziwiać
Mój mąż ma. Zgodził się pojechać na delegacje na 3 dni dopiero jak moja mama zgodziła się pomóc.Swoją drogą… słyszałaś kiedyś, żeby mężczyzna miał takie rozterki? „Wyjeżdżam i muszę zostawić dziecko z jego matką, czy to w porządku?”
Poza tym do 4 rż nie musi się na to godzić (na pracę w nocy) ... podobnie jak na delegacje...Dla mnie to żaden podziwi
Nie, nie każda mama karmi piersią. Ja przestałam kiedy córka miała 7tyg i nie czuje, że przez to moje dziecko ma ze mną słabszą czy gorszą więź bo jest karmione z butelki. Bez przesady.Mój mąż ma. Zgodził się pojechać na delegacje na 3 dni dopiero jak moja mama zgodziła się pomóc.
A dziecko jest też zazwyczaj bardziej przywiązane do matki. To ona je karmi piersią i zostaje w domu na macierzyńskim.
Nie, nie każda mama karmi piersią. Ja przestałam kiedy córka miała 7tyg i nie czuje, że przez to moje dziecko ma ze mną słabszą czy gorszą więź bo jest karmione z butelki. Bez przesady.
Jednak większość karmi i wtedy ojcowie są trochę wyłączeni z budowania więzi. Butelką też zazwyczaj karmią mamy, nie tatusiowie. A jak karmisz piersią to z tatą na dłużej nie zostawisz. Dla mnie nic dziwnego, że dziecko w wieku 2 lat jest bardziej przywiązane do rodzica, z którym spędza więcej czasu i od którego ma więcej bliskości.Nie, nie każda mama karmi piersią. Ja przestałam kiedy córka miała 7tyg i nie czuje, że przez to moje dziecko ma ze mną słabszą czy gorszą więź bo jest karmione z butelki. Bez przesady.