reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

witajcie
nocka byla okropna prawie nic nie spalismy :no:
kurcze a nie wiem czy go jeszcze zcasem uszy nie bola.... :wściekła/y:
ja dotykam go za uszami to nie rwie sie tak jak dotkne lekko w uszku (nie w srodku tylko zaraz na wierzchu) no masakra chyba jutro czeka mnie lekarz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak nie urok to sraczka :angry:

reklama
JEJKU PATRYSIA tak strasznie sie ciesze i GRATULUJE :-)
Zycze spokojnej ciazy Moja przyjaciolka mama chrzestna Oliw tez jest w ciazy i termin tak jak ty koniec stycznie albo 1 luty :-)
JAK TY SIE CZUJESZ MASZ JASKIES DOLEGLIWOSCI ?
JAK SEWEK TERAZ SIE CZUJE ?

EWUSEK no to ja tez juz bym zgupaial czy chlopak czy dziewczuna :-)
Najwazniejsze ze zdrowe ALE WIESZ JAKIE DZIEWCZYNKI SA FAJNE :-)
Domyslac si tylko moge ze CHLOPCY TEZ :-)

Sorki ze ja zas zginelam Noc stop pracuje Co drugi dzien chodze na 12 godzin do pracy Chce zmienic ta robote bo te 12 godzin i te nocki juz mnie przy Oliwce mecza OLI MA 3 ZABKA W CZWRATEK SIE PRZEBIL i teraz jest coraz wiekszy :-)

Oli marudna Dzis jestem po nocce A jutro zas na rano do pracy :-(

W ocy z poiedzialku na wtorek przyjezdza na 2 tygodnie moj brat z ANGLI :-) Pierwszy raz zobaczy Oliwke A w ten piatek wszyscy idziemy na wesele Juz sie doczekac nie moge :-)

Oliwka coraz wiecej sie czolga I podnosi pupcie iu czekam jak tylko zacznie TAK NA PRAWDE RACZKOWAC BO TERAZ JUZ CHPDZI PO SWOJEMU CZYLI SIE CZOLGA :-)

JEJKU PATRYSIA tak strasznie sie ciesze i GRATULUJE :-)
Zycze spokojnej ciazy Moja przyjaciolka mama chrzestna Oliw tez jest w ciazy i termin tak jak ty koniec stycznie albo 1 luty :-)
JAK TY SIE CZUJESZ MASZ JASKIES DOLEGLIWOSCI ?
JAK SEWEK TERAZ SIE CZUJE ?

Sorki ze ja zas zginelam Noc stop pracuje Co drugi dzien chodze na 12 godzin do pracy Chce zmienic ta robote bo te 12 godzin i te nocki juz mnie przy Oliwce mecza OLI MA 3 ZABKA W CZWRATEK SIE PRZEBIL i teraz jest coraz wiekszy :-)

W ocy z poiedzialku na wtorek przyjezdza na 2 tygodnie moj brat z ANGLI :-) Pierwszy raz zobaczy Oliwke A w ten piatek wszyscy idziemy na wesele Juz sie doczekac nie moge :-)

Oliwka coraz wiecej sie czolga I podnosi pupcie iu czekam jak tylko zacznie TAK NA PRAWDE RACZKOWAC BO TERAZ JUZ CHPDZI PO SWOJEMU CZYLI SIE CZOLGA :-)
no kolezanko droga kope lat...
jak dobrze ze juz jestes :tak:;-)
dziekuje ja czuje sie wporzadku... jak narazie zadnych dolegliwosci :tak:
Sewek tez juz o wiele lepiej ;-)
gartki dla Oli za 3 zabka...
bawcie sie na weselu udanej imprezki... wrzuc koniecznie fotki :tak:

090626_103835.jpg

090626_120443.jpg

090626_121144.jpg

090626_144712.jpg

090626_151426.jpg

090626_164848.jpg

hej ja przez 2-3 dni nie mialam neta :-:)-:)-(

ale juz jestem

dorota super zdjecia :tak::tak::tak::tak:

dziewczyny powiedzcie mi wiecie gdzie u nas sa jakies sklepy z wozkami ale nowymi... :tak:

PATRYSIA na Rybniku sie nie znam gdzie sa wozki Tzn na rynku jest kilka sklepow dziedziecych i tam sa fajne wozki w niektorych :-)
A propo moja PRZYJACIOLKA jest w takiej samej ciazy jak Ty i raz byla u lekarza potweirdzic to na samym poczatku Bylo widac FASOLKE I byla wczoraj po ponad miesiacu od ostatniej wizyty I juz mogla poslucha serduszka Lekarz ma taki sprzet ze uszcza na chwile bicie serduszka Ja tez do tego lekarza chodzilam przez pierwsze 5 miesiecy ciazy :-)
No i dzidzi juz widac czesci ciala i LEKARZ POWIEDZIAL ZE JEST BARDZO ALE TO BARDZO RUCHLIWE HIHIH
Ciekawe czy pozniej tez takie bedzie Jak tak to jak ona bedzie juz czula to moze dac jej popalic hihih
Ja to przezywam jakbym ja byla w ciazy hihi

A tak wogole to sie witam :-)
Wczoraj caly dzien w pracy bylam Wieczorem zabawa z Oli
Ona od soboty strasznie marudzila i tak dziwnie poplakiwala Mleka wogole nie chce jesc I wczoraj podczas kapieli zauwazylam nowego zabka LEWA GORNA 2 SIE PRZEBILA A PRAWA GORNA 2 WIDAC ALE JESZCZE NIE PRZEBITA i to jest raczej powod jej ostatniego placzu Mowie wam jak Oliwka sie biedna meczy :-(

Dzis mam nocke Mnie tez zab boli caly czas ten sam I non stop jade na przeciwbolowych Dentyste mam na 22 lipca dopiero a ja 24 h musze byc na przeciwbolowych bo nie wyrabiam Jak bede miala jakis wolny to moze przejde sie wczesniej do dentysty

Dzis cieplo ale sloneczko gdzies schowane Musze isc do przychodni po recepty dla Oliwki i po drodze chce sobie kupic JAKIES SPODNIE KROTKIE :-)

MILEGO DNIA

Czesc
Patrysia, ja kupilam spacerowke w Merkurym na rynku, jest nawet sporawy wybor jak na tak male stoisko z wozkami:tak: Pozniej napewno w chicco sa ale juz nie wiem czy w Plazie czy Fokusie...

MAGDASF1 co ty tu robisz????????;-)

Ja dzis wrocilam rano z nocki I odziwo dlugo spalam jak nie ja :-DZmeczona bylam Po 12 zaliczylam dlugi spacer z Oli Zjadlysmy bananka na dworze Pozniej do domu obiadek i na drzemke a pozniej na jeszcze jeden spacerek Trzeba kozystac z pogody i WOLNEGO :tak:

Teraz ide juz spac ;-)

reklama
Do góry