A
AnOoLa88
Gość
Natalia, moja koleżanka cos się opindala i nie napisala mi jeszcze nic ;x
Badylinka Witamy
Badylinka Witamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jutro idę na kontrolę do szpitala i troszkę się denerwuję. Jakby co, to mnie zostawią na patologii... Wcale mi się to nie uśmiecha... No ale jak już mnie wsadzą do szpitala, to bez Bąbla się nie ruszę 
Pamiętasz może nazwisko położnej, która ci przyjmowała poród? Jak tak, to czy polecasz ją, czy nie bardzo...
Naprawiam, błąd: WITAM SERDECZNIE 
Rodziłam w pod koniec listopada, ale położną pamiętam do dziś..Była bardzo sympatyczna i bardzo mi pomogła.Nazywa się Basia Marzec:-)maxwell Mam pytanko ;-) Już tu wszystkich molestuję, a skoro rodziłaś w Rybniku, to znaczy, że możesz coś wiedziećPamiętasz może nazwisko położnej, która ci przyjmowała poród? Jak tak, to czy polecasz ją, czy nie bardzo...
Ale jestem wychowana... Nawet się nie przywitałamNaprawiam, błąd: WITAM SERDECZNIE
![]()
.W ogóle mam bardzo fajną panią ginekolog, do której chodzę. Ona akurat miała wtedy dyżur i też mi pomogła przy porodzie.Może słyszałaś -dr Anna Krzak-Bieńkowska..