Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powodzenia !!!
Pewnie Kacperek juz wiekszy
jak wyjdzie,tak wyjdzie,najwazniejsze zeby buszu nie bylo
u mnie jeszcze nie mam,ale mam przed soba jeszcze ponad 2 miesiace i wszystko moze sie zmienic.

powodzenia! Teraz robić kącik dla Małego :-)
a co będzie dalej? Już jest w stanie tak kopnąć w narządy (a mój pęcherz uwielbia), że mnie zaboli..
nie umiem uwierzyć, że ten czas tak leci.. Jestem w szoku 
mam nadzieje,ze ten sen sie nie sprawdzi!!!
ale szOk! Nie wiem kiedy ten czas zleciał ale dobrze.. niech nadal tak leci :-)
pewnie, że się nie sprawdzi spokojnie tylko dbaj o siebie! A tak dla ciekawości to koleżanka z innego wątku urodziła niedawno w 30tyg córcie z wagą 1,5kg i ładnie Malutka rośnie i się rozwija.. Jak osiągnie 2kg to wracają do domu :-)
ale z tym lozeczkiem to za wiele Ci poradzic nie moge,duzo tez w opisie nie jest napisane,np.z jakiego to drewna jest zrobione i takie tam,ja osobiscie dla dziecka wybrala bym to drugie z zyrafa,bo jest takie weselsze jak juz mowilam,my tez kupujemy podobne tylko z miskiem na boku,funkcja przerobienia lozeczka na lozko juniora u nas nie jest wazna,bo planujemy wiecej dzieci i wtedy jak juz Carmelek bedzie mial siostre albo brata to dla niego kupi sie inne lozko,a lozeczko bedzie nadal sluzylo dla drugiego dziecka,a potem trzeciego bo tyle planujemy :-)
)
I nie miej długo rąk w górze bo podobno na naszym etapie nie można mieć rąk w górze ze macica i więzadła się męczą.