reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

hej dziewuszki,witam po weekendzie!

Natkusiu,moja znajoma miala cukrzyce ciazowa,ale nic a nic to dziecku nie zaszkodzilo,a jej samej po ciazy cukier sie ustabilizowal i po cukrzycy sladu nie bylo,nie martw sie kochana na zapas <tuli>,poczekaj najpierw na wyniki:tak:Bedzie wszystko dobrze,nie martw sie,ok?:tak:Sle buziaczki i trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki!!!!

Galwaygirl jak sie ma Twoj synek?pozdrowionka :)

Ja tez sie wczoraj smucilam,bo pies nam w Polsce zdechl,mial cos z krazeniem i w sobote nagle odszedl:-(
To ten duzy
312960_1576460826912_1697350280_791999_1675287074_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
oj, Karwiczki, wczoraj było ciężko. Ja mało i chudo jem:zawstydzona/y: bo smażonego nie, nabiału nie, owoców też tylko wybiórczo, by nie było kolek, bólu brzuszka, itp, a Piotruś maly Glodomorek, ledwo wyrabiam z produkcją mleka i jest ono chyba za chude dla Niego. On co 2h głodny, w miedzyczasie marudny i sie kolo zamyka, bo musze sie nim zajac i nie mam czasu zjesc porzadnie :-(. Tu z herbatek na laktacje jest tylko hipp, a miałam jedną z PL od siostry Humanna i była wg mnie dużo lepsza. Będę walczyc. Teraz Piotrus spi na rece bo juz chcial sie budzic na jedzenie :szok:. Rosnie jak na drozdzach, ja sie boje na wage stawac i tylko czekam kiedy u mnie bedzie widac niedobory, bo natura zabiera ze mnie czego ja nie dostarcze

oj Galway,to biedna karmisz na okraglo..poserfowalam w internecie i wyczytalam ze herbatka anyzowo-koperkowo-kminkowa wspomaga produkcje mleka,moze wyprobuj?jesli taka znajdziesz oczywiscie,czeste odpompywanie ponoc tez wspomaga produkcje,istnieje u Ciebie mozliwosc wypozyczenia takiej pompki w aptece?

właśnie podczytałam, by po karmieniu jeszcze laktatorem popracować. Daj linka do tej herbatki, myślisz że można w domu taką zrobić? Sam koperek piję codziennie. Teraz zamiast laktatora Piotruś stymuluje po karmieniu ;-)

Natkusiu nic się nie martw. Moja Siostra też miała cukrzyce w ciąży. Musiała po prostu odstawić słodycze, przestrzegać diety tak jak pisała Galwaygirl i nic poza tym. Wszystko się dobrze skończyło i po cukrzycy ani śladu.

Galwaygirl spróbuj może jakąś herbatkę na laktacje. Z tego co wiem co jakiś czas pojawia się kryzys laktacyjny, warto chyba wtedy laktatora używać by pobudzać laktację. Moja siostra miała taki kryzys bo mała jej co 3 godziny jadła , ale jakoś przetrwały i później znowu wszystko dobrze szło :* Trzymam kciuki.

A ja czekam na zdjęcia bo koleżanka ma mi przesłac zdjęcia fotelika Maxi Cosi Cabrio Fix za połowę ceny chce sprzedać. Właściwie wcześniej nie myslałabym w życiu o używanym foteliku, ale ten jest bezwypadkowy, bezkolizyjny i wiem, że zadbany więc się zastanawiamy:)

Aniu jak bez zastrzezen,to bierz,zawsze to okazja by troche zaoszczedzic :)
My fotelik na poczatku maja kupimy,a lozeczko prawdopodobnie przyjdzie w czwartek :) juz sie ciesze:-)

Ja sie zaciekawilam z tym karmieniem i wyczytalam,ze jesli piers jest calkiem wyprozniona z mleka to i szybciej sie znow napelnia,inaczej jak dziecko wypije tylko polowe to wtedy produkcja mleka sie spowalnia i dlatego warto ta pompka wypompowac co jakis czas cale piersi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry