reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

galwaygirl

wlasnie przegladam ta stronke,bardzo fajna,dzieki :)

czosnek to na pewno super,ale mnie odrzuca od niego,wczesniej na pizze kladlam tony,a odkad jestem w ciazy ten zapach dla mnie jest okropny,ale imbir,cytryna i sok z maliny tez pewnie pomoga,jak na razie glowa boli,zrobie zaraz sobie inhalacje.zaraz kapiel na przeziebienie,trzeba sie rozgrzac :) zycze Wam milej nocy :)

buziaczki!

reklama
dzieki Aniu :)

wlasnie powoli powracam do swiata zywych,katar pomalu ustepuje,jestem szczesliwa ze kaszel mnie nie dopadl,bez goraczki tez sie obylo(chyba,bo nie mierzylam).NIe myslalam,ze naturalnymi sposobami mozna tez tak szybko sie wyleczyc :)

teraz spadam do siostry takze mnie nie bedzie znow.Widze,ze Wy tez nie zagladalyscie tu.

Pozdrawiam Was i Wasze brzuszki :) mam nadzieje,ze u Was jest wszystko ok!

buziole!!!

AGAGU CO Z TOBA???

Cześć dziewczyny :) !

Karwiczki cieszę się że już lepiej i zdrowiejesz :) domowe sposoby są bardzo dobre, pamiętam z dzieciństwa a teraz niestety faszeruje się chemią :/

U mnie wszystko ok, czuję się dobrze :)
Ale stwierdziłam, że nie będę przesiadywać dużo na forum bo przychodzą złe myśli że coś się może stać :/ zerwałam z innymi tematami, ale z Wami oczywiście zostanę :*
Powróciły troszkę mdłości ale radzimy sobie herbatą imbirową więc nie ma aż tak źle :]
Teraz 2 dni muszę się uczyć bo w sobotę chce pisać egzamin w szkole żeby mieć już spokój, mam nadzieję że jakoś to wyjdzie ;)

A co tam u Was?

Hej kochane kobietki :)

JA codziennie zaglądam :) Karwiczki cieszy mnie, że zdrowiejesz, jednak babcine sposoby są niezawodne:)
Natkusia fajnie, że dobrze się czujesz i powodzenia na egzaminie, tylko za dużo się nie denerwuj :) Rozumiem Cię co do forum bo i ja nie wchodzę już tak często. PIsze czasem na Lipcóweczkach bo tam jest miło i wesoło:)Ale od dłuższego już czasu nie czytam innych tematów właśnie żeby się nie denerwować:) do Was zaglądam:)

Cześc Dziewczynki moje

U mnie ok teraz miałam przez 3 dni wymioty i zawroty głowy dotego poparzyłam sobie ręke gdy robiłam kluski na parze ;/ dlatego nie zaglądałam fatalnie sie czułam ale dzisiaj już lepiej ;))))
Natkusiu moje gratulacje życze Ci Kochana aby twój pęcherzyk ładnie i zdrowo się rozwijał :*

KARWICZKI już jestem hehe ;))) jak się czujesz Kochana ?? już sie zapoznałam ze wszystkim co sie działo przez ostatnie dni jak mnie nie było ,,, Zdrowiej Kochana szybciutko :*:*:*

ANECZKO jak tam samopoczucie??

galwaygirl no no ja juz sie mo ze czegos dowiem ;P przyszły tatus mnie namówił żebym się zapytała jak juz bedzie widac, ale czuje ze to dziewczynka ;)

Chyba 5 raz tu dzisiaj zaglądam ale tu dzisiaj pósciutko ;((((

Kochane moje Dziewczyny napiszcie jak sie czujecie
Pozdrawiam was Cieplutko Kochane :*:*:*:*

Agagu ja czuje się doskonale. Objawy omiają mnie szeroki łukiem. Mam teraz bardzo dużo pracy. Jestem prawnikiem i niestety jak mam nawał to dużo czasu ode mnie wymaga tym bardziej,że teraz ciężej się skupić dlatego rzako zaglądam:)
Martwie się choć humor mnie nie opuszcza. W poniedziałek już wszystko się wyjaśni i mam nadzieje dowiedzieć się super wieści i po prostu, ze objawy mnie się nie tykają !!! Choć i tak wolałabym raz na jakiś czas je poczuć;) A tak to nic, ani hormony mi nie szaleją, ani piersi nie bolą, ani nic:) Buziole

reklama
Hej dziewczynki

3 testy negatywne, a ja czuje sie "w ciazy". Na pewno nie urojonej, bo nie staralismy sie o dzidzie (moj synek ma dopiero 4 miesiace...). Nie mam pojecia, w ktorym momencie cyklu moge byc (jesli ten rzeczywiscie powrocil), bo karmie piersia i jak dotad nie mialam miesiaczki.

Po prostu niezla zagwozdka:crazy:

Pozdrawiam i serdecznie gratuluje fasolek

Do góry