galwaygirl oczywiście kochana, niech zostanie jak najdłużej w brzuchalku bo będzie silniejsze :] chodziło mi o to żeby te 9 mcy szybko minęło 
Aniu ja już nie wiem w którym ja jestem tyg
jakoś blisko 6tc. W 7 tyg powinnaś już spokojnie widzieć serduszko, bo wizyte masz za równo tydzień
i trzymam mocno kciuki!
mi lekarz powiedział że za 2 tyg na wizycie to już będę znała wszystkie szczegóły i będzie mocne serce i dowiem się który to tydzień i kiedy poród (ale chyba będzie ok 8tc). Ale co do płci to muszę Cię zmartwić bo to będzie za wcześnie, raczej lekarz nie zobaczy.. Będziemy musiały poczekać na tą chwilę :] a nasze maleństwo to różnią się jakoś tygodniem hehe
No ja teściów nie będę męczyć i widzę że mój mężuś chciałby im powiedzieć więc tak zrobimy :] tym bardziej że będziemy się do nich wprowadzać.
Ja dziewczyny jutro jadę do mamy i będę u niej na noc bo w środę rano ide na te badania krwi i moczu ciążowe (a ośrodek zdrowia mam w innym miejscowości niż mieszkam i tam gdzie mama mieszka) a rano wcześnie na czczo nie chce mi się jechać autem :] więc jutro mogę być rzadko na forum.
Mamusia mi robi jutro na obiad placek po węgiersku
rozpieszcza mnie hihihi, dzisiaj dzwoniła z pytaniem na co mam smaka :] zaraz będę wyglądać jak beka! 8|
Aniu ja już nie wiem w którym ja jestem tyg
No ja teściów nie będę męczyć i widzę że mój mężuś chciałby im powiedzieć więc tak zrobimy :] tym bardziej że będziemy się do nich wprowadzać.
Ja dziewczyny jutro jadę do mamy i będę u niej na noc bo w środę rano ide na te badania krwi i moczu ciążowe (a ośrodek zdrowia mam w innym miejscowości niż mieszkam i tam gdzie mama mieszka) a rano wcześnie na czczo nie chce mi się jechać autem :] więc jutro mogę być rzadko na forum.
Mamusia mi robi jutro na obiad placek po węgiersku
Ostatnia edycja:

pomyliłam suwaczki z Agagu, bo to u niej powinni już na święta widzieć czy będzie świat w kolorze różowym czy w niebieskim. U Ciebie powinno już bić serduszko, więc za tydzień będziesz widziała je na USG. Święta to super czas na powiedzenie rodzinie, ale skoro mają być inni, to może rzeczywiście Mikołajki będą fajniejszym momentem. Będziesz już miała zdjęcia z USG, więc wywołaj jakieś Wasze wspólne, włóż do albumu i pomiędzy wsadź zdjęcie z USG