reklama

Widac plusik ?

reklama
Oczywiście, nawet tutaj na forum jest cała masa historii o tym, że clearblue potrafią oszukać. Oby nie było tak i teraz.
Kochane A co powiecie o pre-test ?gdy po czasie wychodzi 2 jasna kreska ?TAK WIEM ZE PO CZASIE SIE BIE LICZY :)

Załączniki

• 20201214_154709.jpg
    20201214_154709.jpg
    682,2 KB · Wyświetleń: 135
Może ten drugi test był o mniejszej czułości dlatego wyszedł negatywny ? Bo są od 10 i od 25. Mi też wyszedł pierwszy pozytyw a później negatywny ale to dlatego że zrobiłam mniej czuły jako drugi. Zwróć na to uwagę

Kochane A co powiecie o pre-test ?gdy po czasie wychodzi 2 jasna kreska ?TAK WIEM ZE PO CZASIE SIE BIE LICZY :)
Po czasie się nie liczy, ale są i takie i takie przypadki. Tutaj nawet były dziewczyny, które z ciekawości zaglądały do kosza na śmieci, kreska była, blada ale była, no i się okazywało że to ciąża. Ja mimo wszystko na Twoim miejscu dla świetego spokoju zrobiła bHCG, zamiast robić testy.

reklama
Po czasie się nie liczy, ale są i takie i takie przypadki. Tutaj nawet były dziewczyny, które z ciekawości zaglądały do kosza na śmieci, kreska była, blada ale była, no i się okazywało że to ciąża. Ja mimo wszystko na Twoim miejscu dla świetego spokoju zrobiła bHCG, zamiast robić testy.
Właśnie z tymi kreskami tak jest...kiedyś też mi się trafiła kreska po czasie i też się okazało że to cisza.jednak w 4 tygodniu poronilam.jak i również były "cien cienia "A ciazy nie było.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry