Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane A co powiecie o pre-test ?gdy po czasie wychodzi 2 jasna kreska ?TAK WIEM ZE PO CZASIE SIE BIE LICZYOczywiście, nawet tutaj na forum jest cała masa historii o tym, że clearblue potrafią oszukać. Oby nie było tak i teraz.
Faktycznie najlepiej zrob bete szkoda kasy na testy skoro ci różnie wychodzą . U mnie taka jasna kreska pojawila się 10 min po czasie oczywiście olałam sprawe no bo fakt nie czyta się testów po czasie. Dziś ta kreska ma 10 latKochane A co powiecie o pre-test ?gdy po czasie wychodzi 2 jasna kreska ?TAK WIEM ZE PO CZASIE SIE BIE LICZY![]()
Po czasie się nie liczy, ale są i takie i takie przypadki. Tutaj nawet były dziewczyny, które z ciekawości zaglądały do kosza na śmieci, kreska była, blada ale była, no i się okazywało że to ciąża. Ja mimo wszystko na Twoim miejscu dla świetego spokoju zrobiła bHCG, zamiast robić testy.Kochane A co powiecie o pre-test ?gdy po czasie wychodzi 2 jasna kreska ?TAK WIEM ZE PO CZASIE SIE BIE LICZY![]()
Właśnie z tymi kreskami tak jest...kiedyś też mi się trafiła kreska po czasie i też się okazało że to cisza.jednak w 4 tygodniu poronilam.jak i również były "cien cienia "A ciazy nie było.Po czasie się nie liczy, ale są i takie i takie przypadki. Tutaj nawet były dziewczyny, które z ciekawości zaglądały do kosza na śmieci, kreska była, blada ale była, no i się okazywało że to ciąża. Ja mimo wszystko na Twoim miejscu dla świetego spokoju zrobiła bHCG, zamiast robić testy.