reklama
aga_agi
Fanka BB :)
Izabela co prawda moje dziecko ma już 8 miesiecy ale uczucie zgagi pamiętam doskonale. Dzień w dzień mnie dopadała. Najlepiej w moim przypadku sprawdzały się migdały
Ponoć też pomaga mleko ale nie próbowałam bo nie znoszę. A i ciekawostka Młoda urodziła się łysa jak kolano. A wszyscy sobie żartowali, że włosy to pewnie do kolan będzie miała 
ja własnie tez mleka nie znosze
a migdały wypróbuje napewno dziekuje ci bardzo za odp
bo mnie tez dopada to cholerstwo dzien w dzien
no własnie to pewnie nie ma reguły o tych włoskach ale do mnie tez kazdy tez tak mowi tym bardziej ze ja mam gąszcz na głowie 
kasia-matiy
Fanka BB :)
no u mnie najlepiej sprawdzała się szklanka mleka, najlepiej zimnego, ewentualnie czegoś innego na mleku (jogurt lub kefir)
Witam no u mnie sprawdzalo się mleko zimne lub sucha skurka chleba też mi pomagala a miałam codziennie zgage
w moim przypadku pomaga mi zimny kefir badz mleko 
Witaj,
ja jestem w 40 tyg ciąży, teraz zgaga jest już mniejsza, ale był moment, w którym dawała się we znaki ! Mleko pomagało - do czasu. Lekarz prowadzący polecił rennie i takim sposobem jeśli tylko zgaga się zaczynała wzięłam jedną pastylkę i miałam spokój. Polecam - jest na pewno bezpieczne w ciąży.
ja jestem w 40 tyg ciąży, teraz zgaga jest już mniejsza, ale był moment, w którym dawała się we znaki ! Mleko pomagało - do czasu. Lekarz prowadzący polecił rennie i takim sposobem jeśli tylko zgaga się zaczynała wzięłam jedną pastylkę i miałam spokój. Polecam - jest na pewno bezpieczne w ciąży.
reklama
widze ze wiekszosci pomaga mleko i kefir
jak nie pomogą migdały to napewno zakupie rennie myslalam ze wciazy nie wolno ale skoro nie sa grozne
dziekuje za odp 

Podziel się: