nataliaa93ra@gmail.
Zaciekawiona BB
Olcia czyli wedlug ciebie usg podaje wiek od zaplodnienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 6 mogła jeszcze nie widzieć i słyszeć bijącego serca. Wtedy się nie określa daty raczej. Ale już w 8 czy 10 powinna była Ci powiedziec. Serio, zmień lekarza. Teraz każde usg może Ci pokazywać inna datę porodu. Tak samo płeć: słyszałam że czasem lekarze na nfz nie chcą podawac, bo mówią ze nie należy to do ich obowiazku. Choć jakby łaskawie zerknęli to by im się krzywda nie stala. Chyba ze maja problem z rozpoznaniem płci i boją się przyznać do tego.Tylko ze jak zapytalam o moja date porodu to powiedziala ze nie mam ustalonej... A robilam usg w 6 tyg pozniej w 8 i w 10 i jeszcze w 13....