reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
Dziś Kamil kłócił się z kuzynka i wyszłam i mu mówię co sie znowu kłócicie bawcie się grzecznie a on do mnie "mamuśka idz pic kawke"

to moja dzisiaj i wczoraj gadala cos w rodzaju " gikaka", pytam co to jest, zeby mi pokazala, ona mi pokazuje na tv wiec zachodze w glowe czy moze krawatka, czy kwiatek ( z polskiego), pozniej obraz sie zmienil a ona znowu GIKAKA, i mi pokazuje... w koncu zajarzylam o co chodzi jak Leane mi pokazuje litery pod nazwiskiem prezentera dziennika i mi czyta ze tam jest A, E,B, C, (dziennikarz sie nazywal Sebastien) wiec pokazala litery w jego imieniu a ja durna nie wiedzialam... wyjasnilam ze LITERKA lub LITERKI i dopiero Leane mi potwierdzila OUIIIIIIIIII!!!
Baśka_28
Pediatra pyta Kamilka gdzie ma tatusia a on "w pracy kase zarabia i daje mamusi"

makuc
"mamuśka idz pic kawke"![]()
umarłam ze śmiechu"w pracy kase zarabia i daje mamusi"![]()

Baśka_28
Kamil wczoraj wystrzelił z tekstu jak zadzwonił do tatusia po wizycie u pediatry "Tatus pani malina badała Kamilka haczykiem"
Tak więc "pani malina" to pediatra ale skąd mu ta "malina" się wzięła to nie wiem
no i "haczyk" to może to co bada się uszko

Tak więc "pani malina" to pediatra ale skąd mu ta "malina" się wzięła to nie wiem
no i "haczyk" to może to co bada się uszko
reklama