reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

Wioli bo mężczyźni tacy już są, jak już jedno robią to drugiego nie mogą no bo jak??? A My możemy prawda? Nas Bóg stworzył od wszystkiego.

reklama
to moja dzisiaj i wczoraj gadala cos w rodzaju " gikaka", pytam co to jest, zeby mi pokazala, ona mi pokazuje na tv wiec zachodze w glowe czy moze krawatka, czy kwiatek ( z polskiego), pozniej obraz sie zmienil a ona znowu GIKAKA, i mi pokazuje... w koncu zajarzylam o co chodzi jak Leane mi pokazuje litery pod nazwiskiem prezentera dziennika i mi czyta ze tam jest A, E,B, C, (dziennikarz sie nazywal Sebastien) wiec pokazala litery w jego imieniu a ja durna nie wiedzialam... wyjasnilam ze LITERKA lub LITERKI i dopiero Leane mi potwierdzila OUIIIIIIIIII!!!

Kamil wczoraj wystrzelił z tekstu jak zadzwonił do tatusia po wizycie u pediatry "Tatus pani malina badała Kamilka haczykiem":confused2:
Tak więc "pani malina" to pediatra ale skąd mu ta "malina" się wzięła to nie wiem:oo: no i "haczyk" to może to co bada się uszko:oo2:

reklama
Do góry