reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

reklama
DZIULKA - ale Leane to ma teksty - uśmiałam się po pachy - zwłaszcza z tego dzidziuś, ale dziewczynka :-D

KANIA - Oliwia też widzę niezłe teksty sypie :-D
Co do tatusiowych kup, to Przemek ostatnio jak idzie zrobić siku do muszli, a nie do nocnika to mówi, że idzie zrobić siusiu na taty kupę :baffled:

no to rozwiązanie zagadki :-)
ogórek ogórek zielony ogórek magarniturek czapke sandały :-):-):-)
ida a to piosenka?
za chiny bym nie zgadła:-D:-D:-D
a nieeee, bardziej rymowanka;-)
Na to bym nie wpadła :-D:-D:-D:-D:-D
Ida czyżby to było "bujak bujak lulaj mnie"????
nieeee:-D:-D:-Dale faktycznie pasi:-D:-D:-Dpolać tej pani:-D:-D:-D
Co do tatusiowych kup, to Przemek ostatnio jak idzie zrobić siku do muszli, a nie do nocnika to mówi, że idzie zrobić siusiu na taty kupę :baffled:
padłam:-D:-D:-Dtoż to trraumatycznie brzmi:-D:-D:-D

to co? zgadujecie dalej?:-p

Ikaa za chiny ludowe nie zgadłabym Twojej (a raczej Lenkowej) zagadki:szok::-D
Iduś Twojej Michalinki też nie rozszyfruje (ale jak mówisz że to rymowanka)to może siadła baba mak,niewiedziała jak...:shocked2::sorry2:hihi żarcik (czekam z niecierpliwością na wyjawnienie Misialinkowej tajemnicy:-D).
Kania,Nice,Dziulka zazdroszczę Wam tych małych gaduł w domu (mój gada "pełnymi zdaniami" tylko po swojemu:-D:-D)

Zawsze się z Maćkiem usmiejemy, czytajac ten wątek:-D:-D:-D:tak:.

A skoro przy zagadkach jestesmy, to pamietacie Amelkową "golonkę"(gorące)?;-)To teraz zgadnijcie, co według niej oznacza słowo "flaki":sorry2:
....hm....jak dojdzie do "zasmażki", wtedy będę miała zagwozdkę:-p:cool2:

reklama
:-DKaniu, bajki to u nas "baki", nic specjalnego. A "flaki" to filiżanki :cool2::tak:.
No, dobra, ja Was długo w niepewności nie trzymałam, wiec Ida, zlituj sie i też podaj rozwiązanie:tak::-)

Do góry