reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blue-super!!!Gratuluję szczęśliwym Rodzicom. To wspaniale, że już jesteś po...Wzruszyłam się, czytając sms.
Czekam niecierpliwie na Wasz zdjęci i życzę zdrowia, dobrego samopoczucia i grzecznego dzidziusia :-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Kochane Mamusie dziekujemy serdecznie za wszystkie Wasze zyczenia. Jestesmy juz w domku. Czujemy sie wspaniale. Kubuś jest przekochany. Opisze wszystko jak troszke sie ogarne. W kazdym razie tym, ktore jeszcze przed pragne dodac odwagi. To niesamowite przezycie, nie ma sie czego bac i tak nie ma sie wiekszego wplywu na rozwoj wydarzen. Akcja poprostu sie dzieje. :-D

witaj z powrotem cynamonko :-) nawet te kilka slow niesie pocieche wystraszonym ktore sa przed:tak: :-D pozdrawiam was serdecznie i gorace usciski dla maluszka:-)

Gratulacje dla wszystkich "rozpakowanych z zipa' mamuś:-D
Widzę że zaczęło się na dobre
Cieszę się razem z wami może niedługo dołączę do was-jutro idę na ściągnięcie szewka i zobaczymy.
Boję się potwornie ale czytając wasze posty się podbudowałam.
Zdrówka ,spokojnych nocy i roześmianych dni z maleństwami życzę.

moniczko_k80, z niecierpliwoscia czekam na twojego cudziaka :-) jejku, ja tez juz chce... ;-) nie moge sie doczekac, a jeszcze wszystko w proszku u mnie... ;-)

wszystkim rozdwojonym listopadoweczkom GRATULACJE!!!!!!!!!!!

Chciałam i ja powiadomić kochane listopadówki, że w sobote, 4 listopada o 15.15 zostałam mamą cudnej, kochanej córeczki Magdalenki. Dziecko ważyło 3750 g i mierzyło 54 cm. JEstem baaardzo szczęsliwa. O porodzie napiszę, jak juz trochę odsapnę, bo dopiero dotarliśmy do domku.

reklama
Blue, Anetko OGROMNIASTE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN DZIECIACZKÓW...CIESZCIE SIE RAZEM WSPANIAŁYMI CHWILAMI...TYMI NASZYMI CUDAMI...BO TO NAPRAWDE TAKI CUD TEN MAŁY CZŁOWIECZEK...jak patrze na maja Sare która dzis konczy 2 tyg to nie moge uwierzyc ze ja sobie urodziłam.....niesamowite to wszysko:-)

Do góry