reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny Najcudniejsze zyczonka zdrowka i samych usmiechow dla swiezyo upieczonych rodzicow... tak duzo sie rozdwoilo ze wybaczcie nie bede wymieniac zeby kogos nie pominac.. caluski od nie wyspanej mamy

Moje najserdeczniejsze gratulacje nowym Mamusiom ( miala zepsuty internet ;( i jestem do tyłu ) ale co sie odwlecze... Więc jeszcze raz ogromniaste gratulacje.

Witajcie!!

Serdecznie dziękuję wszystkim za gratulacje, jestem bardzo szczęśliwa !!!!:tak:

Jak wiecie 24 listopada o 16.25 urodziłam wielce niespodziewanie córeczkę o wadze 3450g i dł 53cm :-D :-) , teraz musimy myśleć na imieniem dla niej :confused:

Wczoraj wieczorkiem wróciłam do domu więc dopiero będę nadrabiała zaległości.

Mam wieści od Góralki, sms z 26.11 z godz. 13.47 - "24-go urodziłam syna, miałam cesarkę, chłopisko ważyło 4150g długie na 57 cm, na razie uczę się chodzić, karmić i cierpię głód. Wiola"

Kontaktowała się ze mną też Megusek i kazała podziękować wszystkim za gratulacje i przekazać że na forum pojawi się dopiero na początku grudnia bo musi zostać jeszcze w szpitalu ze swoim synkiem.

Ja również pragnę pogratulować wszystkim rozdwojonym mamusiom !!!!!! :-) , nie bedę wymienić aby nikogo nie pominąć, jeszcze nie jestem całkiem na bieżąco :dry:.

W najbliższym czasie postaram się uaktualnić listę listopadowych bobasów :tak:

Gratuluję raz jeszcze Dorotko!!!! Mała jest śliczna (pewnikiem po mamie:-) )
Dzięki za wieści od Góralki. Ale "chłopa" nasza koleżanka powiła...Wow!! Wiola-gratuluję serdecznie.
Trzymajcie się zdrowo nowe Mamuśki.
Ja do czwartku mam urodzić, a jak mi się nie uda to na 15.30 jadę do szpitala, żeby mnie powtórnie obejrzeli i zbadali. Jeszcze chwila to grudniówką zostanę. Też fajocha:-)

Przyszłam zobaczyć ile z Was jeszcze 2w1 chodzi i wyglada na to ze tylko Pola jeszcze czeka na szczescie swoje

Pola trzymam kciuki :) Spiesz sie kobieto bo grudniowka bedziesz jak nic hehe
Jeszcze chwilka i ja Cię wyprzedze :) dzis odszedl mi czop i doktor powiedzial ze moge w nocy urodzic :)

dziekuje serdecznie za wszystkie gratulacje i gratuluje tez innym rozdwojonym mamusiom i z tego co odczytalam dorotka ma niespodziewanie corcie bardzo bardzo gratuluje niespodzianki ja dopiero dzis wyszlam z maluchem jak tylko bede miala troszke czasu opisze wszystko i wkleje zdjecia pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie i jeszcze raz dziekuje

reklama
SERDECZNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH SZCZESLIWYCH MAMUS!!!
DUZO RADOSCI ORAZ MILOSCI DLA WAS I WASZYCH MALYCH SLONECZEK!!!

Do góry