reklama
monikak_80
Fanka BB :)
dzieki jeszcze raz drogie forumowe ciocie!
Pola 30
Fan(ka)
Pragnę wszystkiym zakomunikować, że w nocy 2. grudnia o godzinie 0.02 po baaaardzo dłuuuugim i bolesnym porodzie Paulina urodziła wspaniałą, prześliczną i zdrowiutką córeczkę!!!!! 3670 g, 50 cm . O czym informuje szczęśliwy TATA (pierwszy raz na tej stronie, nie wie jak się poruszać tutaj, a do tego potwornie zmęczony po 15 godzinach porodu!!!-ale cóż to jest w stosunku do cierpienia jakie znosiła (teraz jest już szczęśliwa) moja kochana żona!!!). Dalszą relację Pola zda albo po powrocie za około tydzień, albo podyktuje mi i ja postaram się wszystko napisać. Na gratulacje czeka pod kom. 0888 910 724. Bardzo się ucieszy, jak do niej napiszecie, bo nic nie wie, że ja tutaj do Was piszę!!
Szczęśliwy Papa-Maciek:-)
Szczęśliwy Papa-Maciek:-)
monikak_80
Biedna mama Pola .... dzieki Bogu juz po wszystkim. gratulacje dla dziewczynek i dumnego taty. trzymajcie sie i wracajcie do formy- czekamy na relacje!!!!
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No i prosze ja tu chce napisac szczesliwe wiesci ze Pola zostala mama a tu tatko juz byl pierwszy

Moje ogromne gratulacje dla Pauliny i Macka, niech sie Wam corenka zdrowo chowa :-)
dorotak
GRATULACJE Pola !!!!!!!!!!!! Wracaj do sił!!! :-)
Dostałam smsa od Poli ale wybaczcie tylko na chwilkę zaglądam i później napiszę jego treść, bo mamy dziś pępkowe
;-) (urwanie głowy).
Ale o wszystkim i tak napisał już szcześliwy tatuś. GRATULACJE i dla niego !!!! :-) :-)
Dostałam smsa od Poli ale wybaczcie tylko na chwilkę zaglądam i później napiszę jego treść, bo mamy dziś pępkowe

Ale o wszystkim i tak napisał już szcześliwy tatuś. GRATULACJE i dla niego !!!! :-) :-)
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Gratulacje i pozdrowionka dla Moniki i Poli i szczęśliwych tatusiów!!!! Zdrówko i dużo miłości dla maleństw!!!:-)
reklama
Podziel się: