reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści o narodzinach naszych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monisia gratulacje dla Ciebie i Evy- całusy:-)

Załączniki

• dziecko.gif
    dziecko.gif
    1,3 KB · Wyświetleń: 157
reklama
Pragnę wszystkiym zakomunikować, że w nocy 2. grudnia o godzinie 0.02 po baaaardzo dłuuuugim i bolesnym porodzie Paulina urodziła wspaniałą, prześliczną i zdrowiutką córeczkę!!!!! 3670 g, 50 cm . O czym informuje szczęśliwy TATA (pierwszy raz na tej stronie, nie wie jak się poruszać tutaj, a do tego potwornie zmęczony po 15 godzinach porodu!!!-ale cóż to jest w stosunku do cierpienia jakie znosiła (teraz jest już szczęśliwa) moja kochana żona!!!). Dalszą relację Pola zda albo po powrocie za około tydzień, albo podyktuje mi i ja postaram się wszystko napisać. Na gratulacje czeka pod kom. 0888 910 724. Bardzo się ucieszy, jak do niej napiszecie, bo nic nie wie, że ja tutaj do Was piszę!!
Szczęśliwy Papa-Maciek:-)

Biedna mama Pola .... dzieki Bogu juz po wszystkim. gratulacje dla dziewczynek i dumnego taty. trzymajcie sie i wracajcie do formy- czekamy na relacje!!!!

ja jestem troche opozniona z forum ale postaram sie nadrobic wiec gratuluje wszystkim dziewczynom ktore sa juz po duzo zdrowka i wielu przespanych nocy

No i prosze ja tu chce napisac szczesliwe wiesci ze Pola zostala mama a tu tatko juz byl pierwszy :laugh2:

Moje ogromne gratulacje dla Pauliny i Macka, niech sie Wam corenka zdrowo chowa :-)

GRATULACJE Pola !!!!!!!!!!!! Wracaj do sił!!! :-)

Dostałam smsa od Poli ale wybaczcie tylko na chwilkę zaglądam i później napiszę jego treść, bo mamy dziś pępkowe :baffled: ;-) (urwanie głowy).
Ale o wszystkim i tak napisał już szcześliwy tatuś. GRATULACJE i dla niego !!!! :-) :-)

:-) Mezu Poli teraz to Ty mysl o pepkowym a nie tu o odpoczywaniu trzeba cos zdzialac zeby corcia zdrowa i szczesliwa sie chowala....Gratulacje ogromne za wytrwalosc i szczesliwe rozwiazanie...:-) :-) :-)

reklama
Czyżby to już wszystkie mamusie listopadowe się rozdwoiły??

GRATULUJE WAM MAMUSIĄ NO I TATUSIĄ ICH POCIECH!!!
WRACAJCIE DO FORMY I WKELJAJCIE ZDJĘCIA MALUSZKÓW!!!

Do góry